CAN BUS, PIC18F258, MCP2551 - knihovny, pomoc!

Zdravim, mam takovýto problém: Programuji desku kde využívám CAN sběrnici, 2 CAN vysílače MCP2551 a 2 procesory pic18f258. Desku jsem si postavil podle tohoto pdf: scribd.com/doc/66269182/CAN- … ure-Sensor . Můj problém nastal když jsem začal programovat. V kódu který je v PDF jsou využívány registry které nemůžu najít v žádné knihovně. Používám MPLAB c18. Prohledal sem snad vše ale nenašel jsem žádnou CAN knihovnu pro PIC18F258 a MCP2551 kde by se nacházel CAN_CONFIG_SAMPLE_THRICE, CAN_MODE_CONFIG apod… Našel jsem pouze knihovnu pro pic18cxx8 a knihovnu pro CAN MCP2510. Našel by se tu někdo kdo by mi s tímto problémem pomohl??? Předem děkuji. Marek

:arrow_right: administrator: přiloženy externí soubory
66269182-CAN-Bus-Temperature-Sensor.pdf (678 KB)

a hladal si od MIKROC nieco lebo to je nieco ine ako C18 od mikrocipu aspon si to myslim… inak tu mas pre at mega v podstate to je len rospisane priikazy pre pracu s CAN co by sissi vedel napisat aj sam mikroe.com/download/eng/docu … ibrary.htm

tu mas pre PIC32 mikroe.com/download/eng/docu … ibrary.htm porovnat s 18 a prepisat.

tu mas pre PIC mikroe.com/download/eng/docu … ibrary.htm

Akurat neviem ci to je kompletne ale urcite je to knihovna pre mikroC tak skus porozmyslať…

Díky za užitečné materiály, ale stále tam nikde neni například tělo funkce CanSetOperationMode apod… :confused: