Problémy po migrace fóra

Uživatelé na levelu 0 a 1 mají čas pro editaci omezený na 2h. Nastavil jsem ti vyšší level, tzn. teď už by mělo být možné editovat :wink: .

1 Like

Chtěl jsem vyzkoušet upravit příspěvek, který jsem zmínil při testování fóra, ale také nemám možnost editovat starší příspěvky. Je to možná troufalé, ale myslím si, že bych klidně mohl patřit mezi důvěryhodné přispěvatele. A nejenom já, namátkou mě napadají i třeba DragonSoul, Radius, Panda38, Atlan (z fóra AVR) a spousta dalších i z jiných témat. Je mi jasné, že už jenom připomínky zmíněné při testování zaberou spoustu času, ale mohlo by se toto přidat mezi návrhy ke zpracování.

Troufale to neni, zvednul jsem level.

Forum nastavuje level automaticky v zavislosti na aktivite, tzn. pravidelni prispevovate vyssi level dostanou automaticky.

Úprava příspěvku mi funguje i po delším čase, než 2 hodiny, ale otevřel jsem téma C a flagy a chtěl upravit ten první přípěvek tématu (jsem autor toho příspěvku), abych opravil formátování vložených tagů <code>, ale stejně mi to možnost editovat příspěvek nenabízí. Možnost editace mi to nenabízí ani u jiných mých příspěvku ani v tomto tématu ani v jiných.

Když najedu myší na koš, tak u prvního příspěvku mi to napíše “nemáte oprávnění smazat toto téma” u ostatních mi to napíše “smazat příspěvek” - neklikal jsem - nechci nic z toho smazat.

Vypadá to, že v tématech namigrovaných z původního fóra nejdou editovat vlastní příspěvky.
Stejná situace je v soukromých zprávách - zprávy z původního fóra nejdou editovat, u zpráv vytvořených již na tomto fóru tato možnost je.

To je spravne - nastavil jsem ti vyssi level.

Editace byla limitovana na 30 dni. Zmenil jsem nastaveni na neomezeny cas.

Pouze moderator muze vymazat cele tema.

To je v poradku. Mazani prispevku (krome prvniho) je povoleno.

Některé věci jsou pořád v eng. Třeba když chci zrušit odeslání příspěvku.

Je to kombinace češtiny a angličtiny? Pokud ano, tak s tím nic nenadělám. Kombinace češtiny a angličtiny znamená, že český překlad nepokrývá 100% anglického textu. Děkuji :wink:

Nejde nahrat subor zip

V cem presne je problem?

tra.zip (546.8 KB)

Možná v tom, že když se v editoru najede na ikonku vložení přílohy, tak se v nápovědě ukáže popis “Obrázek”. Pokud to jde, bylo by dobré text nápovědy změnit na “Příloha”.

To neviem posielam to z telefonu a nejde to.

czech_liska_Sygic.rar (1.4 MB)
U me to jde z mobilu. Omezeni max 20mb

Edit. V mobilu je soubor zip a nahralo to rar.

To je problem na tve strane. Interface webu je stejny pro mobilni / desktopove uzivatele. A pokud to nahrajes pres PC, konverze do RAR nenastane.

A proč je ta konverze??

Forum konvertovat neumi. Podivej se na muj prispevek ze vcerejska. Je tam ZIP.

H2W-379557P_gerber.zip (62.1 kB)
Z PC to jde.

Tak jsem zjistil, že soubor v mobilu byl původně RAR, ale nějaká dobrá duše ho na uložném serveru přejmenovala na ZIP.

Když tak to smaž, ať to tady nezavazí.

1 Like

Z androidu ti neslo, nahral som to z PC. Okrrm toho adminovi som posielal nejaky mail a tiez nepreslo…

Z androidu to šlo, ale myslel jsem si, že to přejmenovalo soubor, ale ten byl přejmenovaný ještě před nahráním, sice nechápu jak to program poznal, ale když sem ten RAR otevřel v PC, tak zip napsal, že je to soubor zip a ne rar.

nevim jestli je to problem ci zamerne ale kdyz napisu jednicku s kulatou zavorkou tak v levo je jednicka s teckou a v odeslanym prispevku tez (musi byt mezi nimy mezera) … ?

Jednicka s teckou / kulatou zavorka je znameni, ze se jedna o cislovany list. A cislovany list je formatovany jako jednicka s teckou. Tzn. je to zamerne.

Mas nejaky duvod, proc potrebujes napsat jednicku s kulatou zavorkou?