Zdravim
netusi nekdo jestly je mozny promenou v JS zapsat do promeny Nano LAN… ? neco na tenhle zpusob<script>
var text="ahoj";
"~text1~"=text;
</script>
Ahoj nejsem si stoprocentně jistej zda to jde takhle jenoduše. Musíš tu hodnotu odeslat do webserveru např.: document.hodnota.submit(); Docela dobře je to popsané na nějakém demu webserveru od microchipu.
a nevis kde to tam najdu ?
Odkaz na stránku se zdrojáky k demu webserveu od microchipu:
microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en557487
Z té demoverze se dá docela dobře vyjít. Já jsem původně začal s Nano WiReach a všechno jsem psal dost krkolomně, protože nebylo dostupné žádné inteligentní demo. Přechodem na MICROCHIP se vše usnadnilo nicméně, způsob jakým to řeší micročip je téměř totožný se způsobem u toho NANO LAN.
Kdyby ti to jó něšlo tak zkus napsat jak přesně to chceš použít a já ti sem hodim nějaké mé pokusy pro nakopnutí.
Cau
tekze odeslani se provadi : document.jmeno_form.submit() , vazany na onchange ci onclick
v tom demu od Mic… sem toho moc nenasel , tam to resi vsechno pres ajaxe jestly sem to dobre pochopil, z toho sem byl jaksi mimo
,
tet resim jeste jinej problem , pri odesilani emailu my to nekdy vyhodi error “I/ERROR (061)” coz je “Internal memory failure” , neprisel sem na to cim to je, ale pomuze znova odeslat prikaz na odeslani emailu, noo pracuju na tom
jeste jedna vec, nenasel sem o tom zminku v DS, neni nejakej AT prikaz na defresh stranky ?
Ono je to všechno řešené přes ajax…refresh stránky, odesílání/ přijímání žádostí. Pokud chceš mít ten webserver efektivní tak to snad ani jinak nejde, nebo to jinak neumim. Me docela pomohlo toto: