Dobrý den, jen jsem se chtěl optat, nemá, někdo zprovozněné funkční převodník A/D přes USB s SW rozhraním, abych mohl sledovat signál online a případně ukládat do paměti. Kdy by jo strašně moc by mi to ulehčilo práci, nebo se spokojím i s návodem a postupem konstrukce s programy v asembleru neb c++, dík Jakub
Ted me tak napada, ze neco podobneho mam, chtelo by to jen doladit. Bylo to psane pro kit P-K Designu, ale to je jen nepatrna uprava. Pro komunikaci byl pouzit FT245R, procesor s AD byla nejaka mega a pro pc je jen jednoduchej terminal, kterej prijme 10k vzorku, ostatni zahazuje. Ty zmereny hodnoty si pak muze uzivatel ulozit. Bylo to vsechno velice primitivni jen na overeni funkcnosti. Chtelo by to hodne pošolichat, ale fungovalo to.
Schema nemam, ale jesli jsi uz mel neco docineni s mcu, tak by popis stacil.
JakubH mi pisnul, ze ho muj navrh zajima, tak mu sem hodim nejakej ten kus kodu, at se ma cim zabyvat
Ten terminal v C# data neukazuje, dokaze je jen ulozit, kdyz s tim budes chtit pracovat, bude potreba to trochu preorganizovat jako rozdelit do trid a podobny kosmeticky upravy C_AD_FTDI.zip (17.2 KB) CS_w32_terminal-rychlost.zip (81.4 KB)