Lockbity ATmega16 - uzamčení FLASH proti čtení

Zdraavím. Jelikož jsem si s LOckBity nikdy nehrát, nepotřeboval jsme jim ani rozumět. Nyní potřebuju uzamknout ATmegu16 proti přečtení FLASH (EEprom taky nechci čitelnou).
V datasheet u jsem si četl tu tabulku s lockbity, ovšem vůbec jsem to nepochopil.
Předpokládám, že pro to, co požaduju, jsou potřeba LB1 a LB2. Ovšem co tam nastavit?
Chci atmegu zamknout jen pro čtení. Jenže z toho co je tam psáno moudrý nejsem, a zdá se, že si jí tím zablokuju fest, tj i proti zápisu. Jenže já jí kdyžtak ještě budu chtít přepisovat. Jde mi jen o znemožnění přečtení programu.
Díky, Honza

Tak díky za odpovědi.

vůbec není zač

více viz datasheet. Sám to taky lidem píšeš ne ???

caven, nesnaž se mě naštvat. Nemáš-li nic k tématu, nepiš. To je další z mých pouček. 8)
[size=59]Pokud si takhle naháníš jen počet příspěvků, asi ti to zarazíme.[/size]

jen tak mimochodem pokud si myslíš, že si připisuji jenom počet příspěvků tak to klidně smaž pokud ti to udělá dobře, netrápí mě to jelikož nevím k čemu je to dobré. Ale pokud chceš někoho o něčem poučovat tak ty si nenaháníš příspěvky?? cituji: "
Tak díky za odpovědi" ??? To je jako co ? Zbytečný příspěvek, čili nevím, nevím.

Ahoj Honzo,
radu ti dám. Postupuj krok za krokem.

1. Jdi sem [forum.mcontrollers.com/t/knihy-prace-s-mikrokontrolery-atmel/891/1)

2. Stáhni Práce s mikrokontroléry Atmel AVR - ATmega16 (4.díl)
    (až v posledním příspěvku jsou platné adresy, ta předchozí jsou nefunkční)

3. nalistuj si stránku 32

4. čti Tab. 2.15 resp. celou kapitolu 2.5.1 Paměťové zámky

Díky za odpověď. (Nyní už to sice nepotřebuji, ale i tak díky. Na tu knížku kouknu)