Konverze z Codevision do AVR studia

Ahoj,

mohl by mi někdo prosím poradit, jak dostanu vytvořený projekt z CodeVisionu do AVRStudia? Chtěl bych si v něm debuggovat programy.

Děkuji moc

jednoduše ho v tom AVR studiu otevřeš :wink:

V codevision ťukneš na tlačítko debbugger (červený brouček), spustí se ti AVR studio, v právě otevřeném okně si naklikáš tebou vytvořený .cof soubor, klikneš na další, vybereš platformu pro ladění (Dragon, JTAG Ice, Simulator) a typ mcu, dáš hotovo a máš hotovo :slight_smile:

Bohužel takto mi to nefunguje. Mám verzi CodeVision 2.05 a AVR studio 4.18 a pokud udělám následující postup tak mi to vypíše hlášku:
timer.cof: is not a AVR Studio 4-savefile. Tak nevím co s tím.
Děkuji

Tak ještě jednou:
V CV klik na berušku - v AVR studiu Open - tam dáš otevřít ne .coff soubor, ale .aps - najdeš ho ve svém projektu - u tebe bude popsaný asi jako timer_cof - což je ale zavádějící, protože není typu .coff ale .aps , tedy project file a pak jak už bylo popsáno.

:unamused: :unamused: :unamused:

Bingo!!! Omlouvám se za mystifikaci. Otevřít se musí samozřejmě soubor .aps. Omyl vznikl tak, že já jsem vždy otevíral soubor .coff a následně mi AVR studio nabídlo vytvoření souboru .aps. V naposledy otevřených souborech ale nebyla vidět přípona souboru, proto ten omyl s .coff.

Děkuji moc, připadám si sice jako naprostý v.ů.l a PC analfabet, ale už mi to jede :slight_smile:

Ještě jednou děkuji