Prodám zánovní knihu “Advanced PIC microcontroller projects in C - From USB to RTOS with the PIC18 series”, od autora D. Ibrahima. Jedná se o anglicky psanou publikaci vhodnou pro začátečníky i pokročilé badatele, bastlíře zaměřující se na řadu PIC18F od Microchipu.
Prodávám bohužel bez přiloženého CD, které se někam zatoulalo. Cena činí 200 Kč. Mohu zaslat poštou, či předat osobně v Č. Budějovicích.
Ahoj, za 2 kila na dobírku beru
Čéče tak to jsem docela zvědav, jestli mu taková cena bude vyhovovat…
Zde je Obsah knihy
Mahony: Uvídím, na Amazonu jsem se díval i na podrobný obsah a nepřišlo mi to zas tak špatný. Už jsem zakoupil pár knížek, který tu cenu neměly ani náhodou a přinejhorším se mi ta hromádka zvětší.
No a já se tak dívám a vidím, že asi fakt bude čas se stavit u očního nebo co, protože až teď jsem si všiml, že jsi tu cenu jen potvrdil, protože ji inzerent uváděl. „Dobrý”, no…
Jinak jj, knížka je knížka, taky je mám daleko radši než elektronické formy - lepší zážitek, už jenom proto že voní, a taky po většinu dne ke své funkci nepotřebuje elektrický proud.
Ahoj všichni,
kniha je již prodaná, tímto moc děkuji uživateli Billy Bob Beanovi za obchod a přeji mu pohodové listování