Zdravím
Co je to za typ souboru který má příponu SRC? soubor přikládám musel jsem změnit příponu abych to vůbec mohl natáhnout díky
administrator: přejmenováno z “Jaký typ souboru”
sdprobe.txt (12 KB)
Zdravím
Co je to za typ souboru který má příponu SRC? soubor přikládám musel jsem změnit příponu abych to vůbec mohl natáhnout díky
administrator: přejmenováno z “Jaký typ souboru”
sdprobe.txt (12 KB)
Zdroják v assembleru. Stačí se podívat dovnitř
To jsem si taky myslel ale mě to nejde přeložit v MPLAB IDE v7.41 co za tým může být? díky.
administrator: příspěvek byl upraven
Předchozí příspěvky se necitují.
muze za tim bejt i tvoje strucnos . co znamena nejde prelozit ? diky
Neřekl bych, že je to zdroják v ASM. Ale šlo by to možná do ASM přepsat. A SRC měl kdysi nějakej program, ve kterém se psal program pro PIC, ale teď si nevzpomenu, jak se jmenuje.
A myslím si, že i po přepsání na ASM to stejně funkční nebude, pokud to původně bylo psáno v něčem jiném.
EDIT: Už vím, ten program se jmenuje parallax.
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat jestli už z toho máš HEX?
Potřeboval bych totiž taky přeložit program s příponou src kitsrus.com/pdf/k102.pdf a vůbec si nevím rady
Tet si me dostal, kvuly tomudele schematu sem zacal delat s PICama
, vyprdni se na tendle zdrojak dalo by to vic prace to prepsat nez napsat novej program, zaloz si novy vlakno tam to proberem , najdem MODERNEJSI a dostupnejsi MCU a napisem novej program kterej si muzes naporoucet sam
Pááni vážne? já bych potřeboval nějakou jednoduchou elektroniku na řízení serv, abych každé mohl řídit zvlášt potenciometrem. Chtěl bych udělat robo ruku a nebo chapadlo které by ovládal člověk těmi potenciometry které by mněl na ruce na nějaké lehké konstrukci jestli víš jak to myslím. Moc si vážím tvé ochoty ale já vůbec neumím programovat MCU takže by byla práce na Vás, a to samozřějmě nemůžu chtít.
Každopádně budu rád za každý příspěvek,nápad,radu…
Docela jsem zvědavej, co najdeš
Už jsme našli…tady.
zeby *.src predznamenavalo ty suboru *.source (zdroj)?
No ve schematu je uvedenej 16C71, to asi nebude takovej problem