Zdravím
Jak s elektrické sítě samozřejmě za transformátorem pomocí AD převodníku získat 216 Hz ?(nosná povelů HDO). Pomohl by mě nějaký zdroják v GCC jak nastavit AD převodník jaké hodnoty s použitím interního rezonátoru nebo krystalu není podmínkou díky
administrator: přejmenováno z "Atmega8 a použití AD převodníku"
sestroj analogovej filtr z operáků kterej te zbavi prevazne casti slozky 50Hz a zbytek muzes filtrovat digitalně - vzorkuj napr. 1000x za sekundu do bafru a periodicky pocitej korelaci s funkci sin(x) a cos(x) kde x odpovida frekvenci 216.
Nobo pouzij: en.wikipedia.org/wiki/Goertzel_algorithm
To se ti řekne sestroj analogový filtr s operáků ale já mám jen základní vzdělání a už nějaký rok (hodně let )jsem ze školy ven, takový filtr možná pro tebe sestrojit je hračka a druhá věc já chci použít Atmega8 a nevím jestli ten výpočet bude stíhat a bude mít dost paměti flash na ten výpočet jiné procesory to nechci protože jejich patice nejsou nožičkové a babrat se třeba TQFP paticí to je hrůza to člověka přejde chuť něco dělat díky
V příloze je ten výpočet pro LM567 a je z tohoto odkazu: vk2zay.net/calculators/lm567.php
Pokud zvládneš tu digitální korelaci, tak určitě i ty filtry z operáků. Stáhni si, např. z tohoto odkazu: softadvice.informer.com/Filter_P … ments.html sw Filter Pro, se kterým se dají zkonstruovat ty analogové filtry. Např. i pásmová propust. Je to sice šité na operáky od TI, ale lepší něco než nic.
Pokud si vyrobíš testovací generátor, měl by jsi to odzkoušet na stole i bez čekání na signál od ČEZu . Navíc, pokud bude proměnný, můžeš otestovat rozsah, citlivost, … Vypocet LM567.TIF (49 KB)
Tak ještě jednou. Asi ten TIF neprošel, tak pro změnu JPG.
To Radius - já vím, že ten LM567 není úplně ideální, ale řešil jsem s tím kdysi příjem a počítání tarifních impulzů 16KHz u telefonních linek. Tam to fungovalo v pohodě. Je však pravdou, že 216Hz je dost nízko a 50Hz dost silných, aby to přehlušily. Je to jen návrh. Jinak by mě zajímal ten zdroják v asembleru pro tu korelaci.
Source Ti dát nemůžu (byl to komerční projekt) ale navedu Te.
Dvě varianty.
1.
Při odběru každého vzorku uděláš součin vzorku s tabulkovou hodnotou sin a cos a vysledky přičteš/odečteš do sumátorů (aritmetika (8+1)x(8+1)=(16+1) ) Tabulkama sin a cos se pohybuješ pomocí fázového akumulátoru (tím dosáhneš správné korelační frekvence) Dobou integrace si volíš šířku filtru. Na konci integrace spočítaš buď součet mocnin sumátorů ale někdy stačí jen součet a pak to prahuješ.
Vzorkuješ do buferu a výše popsaný algoritmus z něj bere vzorky od aktualní pozice do zadu. Má to rychlejší odezvu při detekci hledaného signálu.