Potřeboval bych kabel USB tak 130m. Vím, že je to nereálné. Existuje něco, jako třeba něco s ESP nebo podobné výkonné šváby, že by se to dalo poslat na dálku přes wifi??
Je mě jasné, že rychlosti USB jsou, při dnešních technologiích, brutální, ale mě ani nejde o rychlost, ale o spojení 2 zařízení, aby si spolu mohli pokecat, co potřebují.
Konkrétně, potřebuju nahradit panel do FM. Nemůžu ho nikde sehnat. FM má připojení USB, tak proto mě to napadlo. 5m kabelu už blbne.
Cau,ono udelat spojeni na 130m neni jednoducha a levna vec, samozrejme zalezi na konkretni situaci,
existujou prevodniky usb na lan , limitacni je zde vzdalenost takze pres switche treba v tomhle pripade asi 3 ks ,nebo prevest na optiku…
koukal sem ze maji nakou aplikaci MyDrive® Connect takze mozna k tomu bude i naky API a jestli se da rozjet na ESP32 treba netusim …
Asi nejjednoduši by bylo sehnat LCP 103.Bohužel jsem ho k meniči nedostal. Měnič jsem koupil na aukru za 703,ale modul k němu nebyl.Až na to, že ho shánním rok a prostě není.