zdravim,
ma nekdo zkusenosti s PIC12F509 ? zajima me zejmena moznost precteni obsahu nebo v pripade ze je obsah zapsany v non-read casti, tak nejake jine reseni
diky
administrator: přejmenováno z "PIC12F509 ma nekdo zkusenosti ?"
zdravim,
ma nekdo zkusenosti s PIC12F509 ? zajima me zejmena moznost precteni obsahu nebo v pripade ze je obsah zapsany v non-read casti, tak nejake jine reseni
diky
administrator: přejmenováno z "PIC12F509 ma nekdo zkusenosti ?"
nepřečteš to ničím, proto tam ta pojistka je.
pojistku chapu, ale nejde to treba nejak oscanovat na komunikaci ?
musíš to trochu víc popsat. Jak už se zde psalo. Moje křišťálová koule tek daleko nevidí!
Tak ještě může odleptat pouzdro dýmavou kyselinou dusičnou a podívat se elektronovým mikroskopem, po zjištění přesné organizace paměti na čipu už si to pak snadno převede
Nebude jednoduší si ten program sám vymyslet, než dělat bejkárny?
jako vtip dobry, ale jako reseni asi moc ne
Ale to skutečně je funkční řešení, i/nejen číňani to tak dělají když jim o něco opravdu jde. Že na to nemáš vybavení/peníze je tvůj problém, je to jediný způsob jak můžeš dostat program ze zamčeného čipu.
Tyhle dotazy se tu objevují s železnou pravidelností, jsou naprosto zbytečné a jen zaplevelují fórum. Zamčený čip prostě nepřečteš, nezbyde ti než se s tím smířit a vzít to jako hotovou věc.
Mahoney: to mam vzdycky nejradsi, kdyz na nejakem foru dela chytryho nekdo s 8 prispevkama
jinak zamceny cip proste prectes a vubec mi nevadi, ze mas jiny nazor
jako obvykle jsem si musel pomoct sam
pro ostatni: problem vyresen, DUMP z PIC12F509 je venku i pres code protected relativne brnkacka
tak nam ty s 11 prispevkama rekni jak si to dokazal…
treba tady,kdybys nevedel jak lmgtfy.com/?q=mcu+decryption
no peknej dukaz a rada, to snad uz ani nic nepis!!!
no peknej dukaz a rada, to snad uz ani nic nepis!!!
dukaz ? ja bych mel snad neco dokazovat ?
proc bych to mel jako delat ?
na hloupou otazku je mozna jedine hloupa odpoved
ale jinak zase tak hloupa neni, ja jsem to timto zpusobem vyresil a nasel jsem postup jak na to
kdyz nebudes linej, tak to urcite najdes taky
s takovou se tady na foru uz radsi na nic neptej
To Picka: booksofpic(zavináč)gmail.com
SZ má nějaký problém, stále to padá do debug módu. Asi se někde vloudila chybička.
To admin: Vyskytl se nějaký problémek při odesílání SZ. Můžeš nato mrknout? Díky
Pěkný den.
jasny, SZ dosly a adminovi jsem to pripsal na tabuli, celou hlasku i s error
haze to stejnou chybu i pri odeslani prispevku