Naprogramování PIC10F206 v MPLAB IDE v8.63

Zdravím
Nemohu naprogramovat PIC10F206 v MPLAB IDE v8.63 MPLAB ICD2 a přitom má to byt podle select device podporované viz příloha vyhazuje mi to viz příloha.
Už jsem se polekal že mi to nejde ten klon MPLAB IDE protože jsem už poměrně dlouhou dobu tím mic nědělal ale když jsem na to připojil PIC16F628A tak je to v pohodě tak se ptám kde může být zakopaný pes? díky

Select Device.JPG

Nejako di nejde nahrat firmware do uP v ICD2, nemato nejaku hardverovu ochranu jumper na doske. alebo skus pripojit procesor rodiny 18F ci ti nahraje soft s MPlabu

Zdravím
Nemá to žádný jumper žádná hardware ohrana a to se týká procesoru rodiny 18F tak žádný nemám díky

:arrow_right: administrator: příspěvek byl upraven
Předchozí příspěvky se necitují.

Tak jsem zjistil další poznatek problém je v tom že nechce to natáhnout operating system downloading ani pro rodinu 16F… ani 10F… ale ten firmware co tam je to znamená PIC16F628A tak to funguje normálně se to připojí,mě napadlo jestli tam není něco v nepořádku s bootloaderem v tom klonu díky

malo by to chodit, otazka je co za procesory mas v tom CLONE. Stale je moznost vybrat von a prepalit na origo FW co dava mikrocip otazkaje obcodove zapojenie a pristup pre demontaz IO, v 16F877 je ten operacny system aspon myslim uz neviem presne…