Jaký modul pro GPS v roce 2020/2021

Zdravím, potřebuji nějaký modul, který odesílá do Adruina (ale samozřejmě i jinam) po sériové (i2c) lince data s polohou. Použil jsem levný modul GY-NEO6MV2 za 3USD, dělá všechno, co potřebuji, ale jeho citlivost je (asi) špatná, v cihlovém domě pod střechou už se to nechytá. Levný telefon tamtéž dává údaj spojehlivě. Venku pracuje OK. Je to dost starý model, určitě už vývoj pokročil. Měl by prosím někdo radu, jaký modul použít dnes, aby měl lepší parametry, hlavně mě zajímá citlivost, rychlost náběhu a přesnost. Když myslím přesnost, mám na mysli stálost údaje při stále poloze. Nikoliv souhlas s mapou. To může být rozdíl. Spotřeba ani tak moc ne. Hlavně uvítám ověřené informace, nejlépe z vlastní praxe. Díky, mpcz, 26dec2020

Zdravím, používám čínské NEO-6M a jsem s nima spokojenej, ale posílají data přes UART 9600. Mám s ním udělanej tachometr do auta a chytne se do 20 ti vteřin. Pak s nim mám hodiny doma řízené rtc, ale synchronizace 2x za den přes gps a je fakt, ze doma to trvá i hodinu než se chytne, ale čas má rychle a doma polohu nečtu.