Ahoj.
potřeboval bych pomoct s přeložením kodu kterej byl napsaný v bascomu do hex souboru. Bascom mám ale jen demo takže převedu jen 4kb a bas soubor má 25kb.
Člověk, kterej ten soubor napsal přiložil i hex soubor, ale já jsem si vněm udělal menší změny. A ted bych to potřeboval přeložit. Pomůže někdo?
Nebo aspon nějakej návod? Na googlu sem nic kloudnýho nenašel.
Trochu OT, nicméně pro vysvětlení. Demo je omezený 4kb výsledného bin kódu. Já jsem bez potíží skompiloval 14kb bas soubor do 8kb hex souboru a nahrál to do 4kb flash v Atmelu. Ale v tvým případě je 25kb bas souboru evidentně překročí ve výsledným binu 4kb limit dema.
Kupit BASCOM a spravodlivo odmenit programatorov za ich namahu?
Demo je skratka LEN DEMO. Aby sa potencionalny klient mohol rozhodnut. Trochu mi unika, preco to nie je dostatocne zrozumitelne.
Kolbaba71: no a nebo je to omezeno tím bin souborem. Přesně jak říkáš
Martin: ptal jsem se kdo by mi to přeložil a o rady typu kup si to jsem se neprosil.
Nebudu kupovat program, abych jednou za rok naprogramoval uP.
A taky jsem se neptal proč to nejde v demu přeložit je mi to celkem jasný.
Nehledě nato, že programovat neumím takže nic kupovat nepotřebuju.
Takže opravdu tu není nikdo ochotnej mi to přeložit pokud má tu možnost?
byl bych mu vděčný.
Jsem spíš toho názoru, že pokud vůbec, tak, Bascom používají lidi na to, aby si to osahali a pak na větší projekty přecházejí na asm či C. Proto nejspíš plný Bascom nikdo nemá. I když třeba já si ho možná někdy pořídím, jelikož tento jazyk se mě celkem zamlouvá, jelikož mě přijde známý.
To je pravda, v priebehu diskusie sa mi akosi vytratil ten zaciatok. Asi prilis casto narazam na roznych vykukov, co sa snazia obchadzat system ako sa len da a to teda nie je Tvoj pripad. Tak sorry