To je staré, náhrada za originál soft od microchipu.
Tak, koukám že jsem žil v nějakým bludu. Pickit 2 i ten Pickitminus nechaj při spuštění vybrat jakej
programátor chci a jdou používat současně dva PK2. Mě to z nějakého důvodu nešlo a někde jsem četl že to PK2 neumí tak jsem to neřešil. Takže jeden problém vyřešen, díky. To pojmenování by se asi hodilo, ale nechytám se jak to udělat. Jde to i z příkazovýho řádku ve Win? Zapíše se to do Pickitu, nebo si to pamatuje systém a nebo to je jen do odpojení?
@honza3 : Zas tak starý to není, poslední update má před pár měsíci, a hlavně se mi na tom líbí že je tam přidaná hromada nových brouků, který teď jdou naprogramovat i tím Pickitem 2 (samozřemě bacha na Vdd a/nebo Vpp, pokud má někdo klon bez nábojových pump). Ten člověk v podstatě sloučil oba ty GUI programy, a ten soft teď podporuje oba programátory, čili je to improvement, a to dost značný. A že se nevykašlal ani na CLI appku, Linux a 32bit, tím mě vyloženě potěšil.
@emun Rádo se stalo, jsem rád že jsem pomohl. Z příkazovýho řádku ve Win to jde určitě, je to úplně stejný jako ten můj první screenshot, stačí když si k tomu stáhneš pk2cmd pro Win, a nebo použiješ ten z jeho stránky. Připojíš první, pojmenuješ, odpojíš, připojíš druhej, pojmenuješ, a máš to hotový, zapisuje se to přímo do programátoru.
@Mahoney : Paráda, už to mám pojmenovaný, dík.
Edit: A jak jsem kolem toho brouzdal, tak jsem našel něco hodně zajímavýho: >
uz sem to tu nekde psal o tom SW pro PK2 je i pro PK3, kdyz PKx podporuje danej uC tak pouzivam radsi tady ty sw nez mplaby …
A o tohle tu právě jde, ten člověk dopsal pro Pickit 2 podporu hromady nových brouků (sám to tam píše, musel editovat a opravovat stovky definic) a dal nám to všem a zadarmo. Já nevím jestli si dostatečně uvědomujete kolik moc otravný práce a času za tímhle je, ale já jsem za tohle opravdu dost vděčný a vážím si toho.