Keby som bol teraz znova pri navrhu tak kaslem na 1wire a dam tam analog a vyriesi mi to viacero problemov ktore musim este dorabat, ale samozrejme aj ked som pri tom stravil kopec casu tak je to nova skusenost
Nevím, proč bys měl kašlat na 1wire a dávat tam analog. Ono i s analogem si do jisté míry užiješ svý. 1wire má své výhody, stejně tak, jako analog. Obojí má i své nevýhody.
Nevím, jestli ses ptal Ty a pak svůj dotaz smazal, ale byl tu dotaz, jak obecně načíst, zpracovat a zobrazit víc teplot ve smyčce najednou. Ono je to těžké říct úplně obecně. Pokud je to několik nezávislých údajů a funkcí, pak je můžeš zpracovávat postupně. Pokud ale spínáš relátka v nějaké závislosti, pak je lepší načíst všechny relevantní vstupy a podle výsledků se zachovat. Obecný postup prostě neexistuje.
Samozrejme 1wire cidla su dobre, mam s nimi spravenych par zariadeni a ani neviem ze funguju a co je super, tak z ciny sa daju za par supov tieto cidla aj s kablom objednat a funguju dobre no pri tomto navrhu som zabudol na dolezitu vec a to je rychost co ma prinutilo aj teraz zmenit koncepciu a spravit to s analogom ktory teraz funguje bez problemov. Ten dotaz som pisal ja, no potom som si cosi popozeral aj na nete a skusil sa dat nieco dokopy a prisiel na to co si napisal aj ty. Caka ma totizto jedno zariadenie kde budem snimat viacero teplot a podla toho spinat relatka tak preto som sa chcel informovat len najlepsie bude ked to budem mat pred sebou a pozerat ako sa to sprava