Jak zapnout názvy registrů při simulaci v MPLAB 8.33?

Zdravim.
Stáhnul jsem a nainstaloval MPLAB v 8.33. Mám trošku problém, když si napíšu program a spustím animovanou simulaci pomocí MPLAB SIM, tak v okně File Registers nemám v sloupci “symbol name” pojmenovaný svoje registry. Je jedno jestli si registr pojmenuju pomocí EQU nebo CBLOCK. Jde mi hlavně o to, že při té simulaci jsou v tom okně File Registers pojmenovaný jenom registry procesoru, ne ty co jsem si určil já.
Když něco ladím, tak potřebuji vidět hodnoty v jednotlivých registrech a hledat to podle adresy je celkem nepraktický.

Ještě verze 8.00 se chovala normálně a mnou pojmenované registy tam byly vidět.

Červeným písmem jsou doplněný názvy tak, jak by to mělo vypadat a jak to doteď fungovalo.

Nemůžu přijít na to jak to zapnout.
Neví někdo jak to zapnout?
Díky.

Tak mi to nedalo, sosnul jsem v 8.40 a funguje dobře, dokonce už jde i SIMulátor a ICD2 jako programátor. V 8.36 to nešlo. :blush:

A proc si neotevres okno “Watch” ??tam sou vsechny a muzes si vybrat ktery chces zobrazit

Už tahám novou verzi. No asi to byla chyba té verze 8.33, simulátor mi tam fungoval.

MiloPS3: Okno watch mi nějak nepřirostlo k srdci.

Mě to dělalo viz 5 příspěvek. A WATCH taky nějak nepoužívám, akorát když potřebuju sledovat reg. které jsou každej někde jinde.

Tak jsem to už vyzkoušel a funguje to jak má.

Jako programátor pooužívám PRESTO a to funguje naprosto výborně. Akorát mě teď s*re, že mám doma 4 ks PIC16F1937 a nemůžu je naprogramovat, protože je presto zatím nepodporuje :cry: .

Cau, moc to k tomuto tematu nepatri, ale nechtel sem zakladat zbytecne novy.
Jak v MPLAB 8.40 muzu pri simulaci menit hodnoty na vstupech/vystupech? Snazil sem se na to nejak prijit, ale nepovedlo se. Diky

Chyba! Založ, prosím nové téma, ale nejprve zkus použít funkci hledat. Už se to tu řešilo.