Jak naprogramovat BOOT section s Ponyprogem?

Zdravím.
Před nedávnem jsem tu řešil bootloader. Nyní bych chtěl vyzkoušet ten STK500 bootloader.
Bohužel jsem vemeno, a nevím jak program přeložený z AVR studia napchat do BOOT section toho procesoru. Nahrál jsem ho tam standardní metodou, a ono se to (kupodivu) umístilo na vektor $0000. Ale to je špatně. Já to potřebuju umístit na bootreset vector. Ví někdo jak ten ponyprog k tomuhle donutit ?
Díky moc.

Myslím, že ten bootloader nemáte správně zkompilovaný. Ponyprog to nahraje do paměti přesně podle .hex souboru. Na co má pak Ponyprog po nahrání programu vliv, je nastavení fuses tak, aby se po resetu spustil bootloader, velikost boot sekce ( musí korespondovat s tím, s jak velkou se počítalo při kompilaci), její ochrana proti přepsání atd. Zkuste nějaký bottloader, ke kterému dostanete už zkompilovaný .hex soubor.

Jo jo, fuses jsem nastavil správně. Ale s tou kompilací bude možná krapet problém.
Ještě na to mrknu, zda na něco přijdu.
Jinak, jak bych to teda měl kompilovat? Já ten program nepsal, je to hotový kód, který jsem zkopíroval do projektu v AVR Studiu. (Blbec AVR studio neumí kompilovat samostatný soubor podle makefile)

Edit: Omlouvám se, málo jsem se díval. Už vím jak překládat s externím makefile. Tož to jsem zprovoznil, a už jsem to naprogramoval na správné místo do FLASH.

Už to i komunikuje s AVR Studiem, jako STK500 (akorát je to bootloader).
Všecko jde přečíst, ale nejde zapisovat. Poručím tomu napálit do toho HEX soubor, ono ho to sní, ale při verifikaci je FLASH prázdná. Tak nevím co si o tom mám myslet :slight_smile:
Netuší někdo, nebo nemohl by mě nasměrovat, u čeho byhc měl hledat chybu?
Lockbity jsem zapínal jen LB11 a LB12 (zákaz SPM a LPM v bootloader sekci)