Chci se zeptat, při programování PIC16F628 programátorem ASIX Presto mi v programu ASIX UP při prigramování vyskočí hláška chybná verifikace programové paměti, občas také chybná verifikace paměti EEPROM. Včera vše funfovalo bez problémů a dnes již ne. Naprogramovat se mi součástku podaří tak na 5-6 pokus. A ještě mi program občas hodí hlášku nalezen chybový kód, špatná komunikace mezi programátorem a programovanou součástkou, to může být zplusobeno zkratem, nebo špatným zapojením. Ale zapojení je dobře, tak mi to fungovalo i včera. Co s tím ? díky za rady
To samé se mi stalo u 16F877A a do 14 dní bylo po něm. Přestal úplně komunikovat s programátorem.
tak to je paráda
Toto mi to napíše
Došlo k 6 chybám a bylo vráceno 0 varovaní
CHYBY:
1.: Došlo k chybě při kontrole konfigurační paměti: Na adrese 2007 bylo čteno 3FFF místo 3F10, pojistka LVP
2.: Došlo k chybě při kontrole konfigurační paměti: Na adrese 2007 bylo čteno 3FFF místo 3F10, pojistka BOREN
3.: Došlo k chybě při kontrole konfigurační paměti: Na adrese 2007 bylo čteno 3FFF místo 3F10, pojistka MCLRE
4.: Došlo k chybě při kontrole konfigurační paměti: Na adrese 2007 bylo čteno 3FFF místo 3F10, pojistka |PWRTEN
5.: Došlo k chybě při kontrole konfigurační paměti: Na adrese 2007 bylo čteno 3FFF místo 3F10, pojistka WDTE
6.: Došlo k chybě při kontrole konfigurační paměti: Na adrese 2007 bylo čteno 3FFF místo 3F10, pojistka OSC
Tak to se s ním rozluč a udělěj mu pěknej pohřeb.
Co jsem přešel na řadu 18F, u ní se mi to ještě nestalo.
To je špatný… a čím to že se to stalo?? Když tam dám novej, jak můžu vedět že se mi to nestane znova ?? Je to jen výrobní vadou například nebo čím ?
Tak to fakt nevím. A myslím si, že ti na to odpověd nikdo nedá.