forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
DAEnetIP2 na TP-LINK TL-3420 s T-mobile
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla
 
Mikop
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.2.2009
Příspěvky: 260

PříspěvekZaslal: 18 říjen 2016, 19:03    Předmět: Citovat

A je některá ta vzdálená adresa ta Tvoje z WAN portu routeru?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 19 říjen 2016, 10:26    Předmět: Citovat

Omlouvám se. To jsem taky mohl napsat hned.
Router je 172.16.100.3
Modul je 172.16.100.2
A druhy PC 172.16.100.101

Koukám do nastavení routeru a píšou "WAN port is unplugged!" Je to ok?

Díky moc jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Mikop
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.2.2009
Příspěvky: 260

PříspěvekZaslal: 19 říjen 2016, 16:38    Předmět: Citovat

To jsou ale vnitřní adresy nebo co? Musíš to zkoušet ze svého PC pomocí VPN, Teamviewera, vzdálené plochy nebo cizího PC v jiné síti.
Nejsem si 100% jist, ale pokud jdeš přes stejnou adresu (venkovní) ven a zase dovnitř, tak to router nemusí pustit. Je to jen dohad, ale v práci se mi to stalo. Zkus nějakého kamaráda, který to bude zkoušet ze svého PC u sebe doma. Ty mu nastavuj ty porty na routeru a sděl mu aktuální IP adresu WAN.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 20 říjen 2016, 8:46    Předmět: Citovat

To netuším. Asi to jsou vnitřní adresy.

Myslel jsem, že když se na to snažím koukat z mobilního telefonu (kde je vypnutá wifi a jede na mobilní data tak) že je to samé jako od kamaráda jak píšeš.

Jak tak koukám tak to se mnou asi nebude jednoduché.
Proto nabízím úplatu tomu kdo se staví a nastaví mi to.
Jsem z Pardubic.

Díky moc Jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Mikop
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.2.2009
Příspěvky: 260

PříspěvekZaslal: 20 říjen 2016, 15:33    Předmět: Citovat

Tak to jsem blbě pochopil já. Pokud jedeš přes data z mobilu a ne z wifi, tak je to stejný jako ze vzdáleného PC. Zkus nainstalovat Teamviewer do PC a pošli mi přihlášení do SZ. Nějak to zkusíme vymyslet.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 20 říjen 2016, 20:45    Předmět: Citovat

Ahoj.
Ok. Zítra dopoledne to zkusím. Mám to v dílně.
Ty můžeš dopoledne?

Díky jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Mikop
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.2.2009
Příspěvky: 260

PříspěvekZaslal: 26 říjen 2016, 22:11    Předmět: Citovat

Dej sem info, jak jsi dopadl s neveřejnou IP adresou. Jestli Ti pomohly ty informace, které sem dali ostatní a zkušenosti. Všem to pomůže. Dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 26 říjen 2016, 23:39    Předmět: Citovat

Omlouvám se za opožděný report.
Zde je:
Po instalaci Teamvieweru se Mikop připojil a potvrdilo se, že mám neveřejnou adresu. Takže to takto nepůjde.
Asi si budu muset zřídit veřejnou adresu nebo použít variantu co zmiňoval MiloPS3 (noip.com) a nechat běžet PC, protože potřebuji aby to fungovalo i když tam nejsem.

A děkuji Mikopovi, že se mi věnuje.

Díky moc jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 28 říjen 2016, 11:32    Předmět: Citovat

pokud mas neverejnou ip tak to nepude ani s tou domenou, pripoj ten modem k pc a v prikazovim radku spust
kód:
tracert www.google.com


mam doma i wifi pripojeni kde je neverejna ip a je to asi za 2 natama , kdysi jsem na tom hral na PS3 a byly s tim problemy, poskytovatel s tim nic neudelal , tet sem tam skousel ESP a neprotlaci se to ..

_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 30 říjen 2016, 12:05    Předmět: Citovat

Ok.
Mám to píchlé v routeru. Nebo myslíš přímo k pc?

A co se zjistilo?

Díky jirka



tracert.jpg
 Komentář:
 Velikost:  53.75 kB
 Zobrazeno:  3398 krát

tracert.jpg


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 30 říjen 2016, 13:59    Předmět: Citovat

ze ses asi az za 3 natem,musel by si si vybrat specifickej port a v kazdym nastavit presmerovani Very Happy , coz asi nepude ..., takze verejna nebo to resit pres verejnej server coz je drazsi nez ta verejna ...
_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 30 říjen 2016, 14:07    Předmět: Citovat

Ok. Díky moc jirka.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Mikop
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.2.2009
Příspěvky: 260

PříspěvekZaslal: 30 říjen 2016, 20:25    Předmět: Citovat

Te tracert jsem jiz delal u Jirky z PC. To jsme sem nedali. Sorac.
Napada me jen ten Teamviewer, ale ten musim bezet na lokalnim PC.
Neni neco jako Teamviewer? Co by bylo zdarma a na porad?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 30 říjen 2016, 20:38    Předmět: Citovat

Teamviewer funguje pres server 3ti strany..

2 pc s neverejnou ip se spoji tunelem pres server s verejnou ip ...

_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 30 říjen 2016, 21:36    Předmět: Citovat

Ahoj.

Jenže já bych potřeboval abych viděl z aplikace v androidu jen do routeru a dál do toho modulu a to bez spuštěného pc.

Co z toho je pro mě nejlepší volba?
(výtah z ceníku t-mobile)
STATICKÁ VEŘEJNÁ IP ADRESA - 149 Kč bez DPH
STATICKÁ PRIVÁTNÍ IP ADRESA - 49 Kč bez DPH
DYNAMICKÁ VEŘEJNÁ IP ADRESA - 0 Kč
měsíčně

Díky moc jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Strana 2 z 3
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)