forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Přechod z MPLAB IDE na MPLAB X IDE
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Microchip
 
Nezmar23
Anonymní





PříspěvekZaslal: 02 březen 2015, 1:56    Předmět: BOMBA Mplab X nadevše Citovat

Výborné možnosti simulátoru "Real PIC simulator" se nemůže rovnat Smile
rovnou si můžete pauzovat krokovat koukat na registry v bin i hex kódu.
oproti mplab je vybavenej navigatorem, takže nemusíte neustále listovat a hledat podprogramy. jeden klik a jste tam.
Vřele doporučuji všem.
Návrat nahoru
 

 
kolemjdoucí
Anonymní





PříspěvekZaslal: 03 březen 2015, 1:02    Předmět: Citovat

Nezmar23: Nemusíš si nechat widle kvůli starému MPLABu... pokud ten druhý systém je Linux, tak starý MPLAB jako takový funguje ve Wine dobře, jen s programátorem bude asi potíž. Osobně z MPLABu ale brouky "nepálím", takže pro mě to problém není, ani jsem ten programátor v něm nezkoušel.
Návrat nahoru
 

 
BorgMcz
Profesionál
Profesionál


Založen: 5.7.2010
Příspěvky: 101
Bydliště: Cheb

PříspěvekZaslal: 08 březen 2015, 8:17    Předmět: Citovat

Tak ja mam verzi X 2.2 a tenhle zapis to zvlada a preklada bez chyb:

kód:


    LIST   P=PIC12F635
    #include "p12f635.inc"

    __CONFIG _FOSC_INTOSCIO & _WDT_OFF & _PWRTE_ON & _MCLRE_OFF & _CPD_OFF & _CP_OFF & _BOREN_ON & _IESO_OFF & _FCMEN_OFF & _WURE_OFF

   errorlevel -205, -302, -306   ; suppress banksel warning messages

_________________
Stránky o elektro bastlení a digitální modelové železnici - http://www.dccmm.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
Nezmar23
Anonymní





PříspěvekZaslal: 14 březen 2015, 12:41    Předmět: Citovat

kdepa mám 2.3 a tenhle zápis nechroupne.
..
ještě jsem si všiml, že v mém předchozím "návodu" mi chybí nastavení

file / project properties / mpasm (global options) musí mít zaškrtnuto build in absolute mode.
Návrat nahoru
 

 
BorgMcz
Profesionál
Profesionál


Založen: 5.7.2010
Příspěvky: 101
Bydliště: Cheb

PříspěvekZaslal: 14 březen 2015, 19:15    Předmět: Citovat

Tak mi to nedalo, že by to mělo přestat fungovat, nainstaloval jsem posledni verzi 2.35 a je to normálně funkční a překládá to také normálně.

Arrow administrator: příspěvek byl upraven
Předchozí příspěvky se necitují.

_________________
Stránky o elektro bastlení a digitální modelové železnici - http://www.dccmm.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
Nezmar23@seznam.cz
Anonymní





PříspěvekZaslal: 12 březen 2016, 17:00    Předmět: Citovat

tak nevim..... v nové verzy musím zadat opět takto


include <p16f627a.inc>
__CONFIG _PWRTE_ON & _WDT_OFF & _MCLRE_OFF & _BODEN_OFF & _LVP_OFF & _XT_OSC
Návrat nahoru
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Microchip Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Strana 2 z 2
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)