forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Visual studio professional 2012 - tvorba exe suborov

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla
 
marosh555
Profesionál
Profesionál


Založen: 23.3.2012
Příspěvky: 129

PříspěvekZaslal: 18 únor 2013, 14:23    Předmět: Visual studio professional 2012 - tvorba exe suborov Citovat

Zdravim Vas, vcera som nainstaloval visual studio 2012 nakolko by som sa rad naucil napisat si nejaky jednoduchy program. Nejaky tutorial som nasiel a pomocou neho spravil a odladil jednoduchy program ale nikde som nenasiel moznost ako skompilovat vysledny kod do spustitelneho .exe suboru. Je to vobec v tejto verzii mozne? Vedel by niekto poradit? Dakujem

Arrow administrator: přesunuto z "Ostatní"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
xpertvis
Profesionál
Profesionál


Založen: 3.12.2010
Příspěvky: 221

PříspěvekZaslal: 18 únor 2013, 15:27    Předmět: Citovat

Ked sa ti ho podarilo odladit, tak sa ti vytvoril aj .exe subor. Mam sice VS 2010, ale snad to nezmenili. V zlozke projektu pohladaj zlozku \bin\Debug. Cestu k projektu si zadavas pri vytvarani projektu, tak by nemal byt problem dostat sa k nemu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Panda38
Profesionál
Profesionál


Založen: 18.9.2012
Příspěvky: 398
Bydliště: Praha, Most

PříspěvekZaslal: 18 únor 2013, 16:09    Předmět: Citovat

Záleží na jazyku kterým to překládáš. Např. C++ generuje EXE, C# pseodokód (sice jakýsi exe taky, ale takový který volá interpreter).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
marosh555
Profesionál
Profesionál


Založen: 23.3.2012
Příspěvky: 129

PříspěvekZaslal: 18 únor 2013, 16:19    Předmět: Citovat

Ja vyberam Basic, ale tu moznost tam nevidim, ale mam to v PC dva dni takze mozno robim len chybu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Panda38
Profesionál
Profesionál


Založen: 18.9.2012
Příspěvky: 398
Bydliště: Praha, Most

PříspěvekZaslal: 18 únor 2013, 16:31    Předmět: Citovat

Basic generuje .NET pseudokód (stejně jako C#). Spouštěcí EXE se dá najít v adresáři projektu bin\Debug. Při spouštění na jiném PC vyžaduje nainstalovaný .net framework.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
marosh555
Profesionál
Profesionál


Založen: 23.3.2012
Příspěvky: 129

PříspěvekZaslal: 18 únor 2013, 22:37    Předmět: Citovat

Super dakujem Vam vsetkym, uz som to nasiela bezi to tak ako ma. Mal by som ale este jednu otazku, riesil niekto z Vas uz komunikaciu MCU(konkretne AVR) po seriovej linke v tomto prostredi? Nieco som cital na nete o knizniciach ale nemam potuchy kde ju najdem a ako ju tam dostanem, pripadne nemate nejake tipy na dobru literaturu? Dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Panda38
Profesionál
Profesionál


Založen: 18.9.2012
Příspěvky: 398
Bydliště: Praha, Most

PříspěvekZaslal: 18 únor 2013, 23:32    Předmět: Citovat

Nedělám s tím, ale jen tak namátkově nějaký příklad (mělo by to být celkem jednoduché): http://www.xtremevbtalk.com/showthread.php?t=316181
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
 
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)