forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
STM8S103K3,St-link: Čtení STM8 přes SWIM-Device is protected

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla
 
jofray
Nováček
Nováček


Založen: 9.1.2013
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: 09 leden 2013, 1:05    Předmět: STM8S103K3,St-link: Čtení STM8 přes SWIM-Device is protected Citovat

zdravím, prosím nenašel by se zde někdo, kdo by mi mohl pomoci s načtením obsahu z STM8S103K3 pŕes SWIM, nejsem programátor, tedy prosím o trpělivost:-)? Mám St-link, kterým jsem se snažil načíst STM8 z jednoho přístroje, který má vyvedený Swim kontakty. Použil jsem ST Visual Programmer, zapojil a dal Read- Current tab a v zápěti mi vyskočí hláška " The Device is protected". Pochopil jsem, že bude nastavena zeřejmě ochrana proti čtení a zápisu, ale nevím co s tím. Děkuji za pomoc pokud vůbec nějaká existuje.

Arrow administrator: přesunuto z "Ostatní"

Arrow administrator: přejmenováno z "čtení STM8 přes SWIM (device is protected) Prosím pomoc"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Panda38
Profesionál
Profesionál


Založen: 18.9.2012
Příspěvky: 398
Bydliště: Praha, Most

PříspěvekZaslal: 09 leden 2013, 4:41    Předmět: Citovat

S ochranou proti čtení nic, leda tak vymazat a nahrát něčím jiným.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
Martin
ATmega pouzivatel
ATmega pouzivatel


Založen: 5.1.2008
Příspěvky: 1447

PříspěvekZaslal: 09 leden 2013, 23:57    Předmět: Citovat

Ta ochrana je tam presne proti podobnym chytrolinom. Dusevne vlastnictvo sa da chvalabohu chranit aj na hw urovni. Na druhej strane mnohych "generatorov" dusevneho vlastnictva by bolo vhodne za ich vytvor skor za usi vytahat. Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
B0sc0
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.1.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Absurdistán nebo Banánová republika

PříspěvekZaslal: 10 leden 2013, 18:25    Předmět: Citovat

Leda odbrousit a podívat se na to na chipu Smile
_________________
MPLAB + HI-TECH + PICKIT2
Zatím jenom amatér Smile a asi i navždy :-/
SMT technolog+vše okolo LED modulů
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Panda38
Profesionál
Profesionál


Založen: 18.9.2012
Příspěvky: 398
Bydliště: Praha, Most

PříspěvekZaslal: 10 leden 2013, 18:31    Předmět: Citovat

Jako třeba vzít Avomet a měřit náboj jednotlivých buněk? Smile Ale ono by vlastně stačilo jen přerušit ten správný signál informující o uzamknutí. Jen otázka který, modrý nebo červený?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
Kolemjdoucí
Anonymní





PříspěvekZaslal: 10 leden 2013, 21:39    Předmět: Citovat

Je potřeba vzít pár běžně dostupných maličkostí, jako třeba dýmavou kyselinu dusičnou, elektronový mikroskop a ještě pár srand navíc, a pak taky mít pár informací, které se běžně píšou na každém druhém blogu... Stačí jen chvilku posurfovat Very Happy

A nebo poslat číňanům, oni pak pošlou za malé kapesné zpátky zdroják (a nebo pohled Very Happy )
Návrat nahoru
 

 
Martin
ATmega pouzivatel
ATmega pouzivatel


Založen: 5.1.2008
Příspěvky: 1447

PříspěvekZaslal: 10 leden 2013, 22:39    Předmět: Citovat

Kolemjdoucí napsal:

A nebo poslat číňanům, oni pak pošlou za malé kapesné zpátky zdroják (a nebo pohled Very Happy )


No a ten bude samozrejme plne okomentovany v C, alebo v C++ vratane navrhov roznych funkcnych modifikacii. Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Panda38
Profesionál
Profesionál


Založen: 18.9.2012
Příspěvky: 398
Bydliště: Praha, Most

PříspěvekZaslal: 10 leden 2013, 23:44    Předmět: Citovat

Viděl jsem čínský zdroják s komentáři - a ten bych teda upravovat nechtěl, protože to byly samé čínské obrázky. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
DragonSoul
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2010
Příspěvky: 503
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 10 leden 2013, 23:52    Předmět: Citovat

pokud by to bylo v elektronické formě tak by si s tím google translator poradil
_________________
Hodne se ucim (delam hodne chyb).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
 
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)