Výběr vývojového kitu pro Microchip, znáte QL200?

Běžně nakupuji z eBay a dosud jsem neměl žádný problém. Pokud se v ČR distribuuje PICkit, tak by zde měl být autorizovaný servis (chce si to zjistit). Při poruše PICkitu stačí poslat přístroj do tohoto servisu spolu se záručním listem (doklad se neřeší). Už jsem reklamoval i v Anglii, je to ale složitější…

Na eBay doporučuji používat tzv. Český mezinárodní obchodní portál - cz.ebay.com/. Pokud přistoupíte na eBay přes tento odkaz, tak se Vám budou zobrazovat přepočty cen na CZK a nabídky, které mají možnost zasílání do ČR (jejichž prodávající je ochoten je zaslat do ČR). Pokud je prodávající fyzická osoba (není to internetový obchod), tak si nemusíte dělat hlavu s clem, ani když objednáváte z USA, protože Vám prodávající zašle obyčejný balík, kde není nic uvedeno (nejčastěji uvede v popisu, že se jedná o „gift“ :wink:.

Taktéž je možné používat britskou eBay ebay.co.uk/ a pokusit se prodávajícího přemluvit, ať pošle zboží do ČR. Mám s tím zkušenost a není to problém. Prodávající většinou nezvolí ČR (ostatní státy Evropy) jen proto, že by musel vícekrát kliknout myší :wink:.