Nokia certifikace

Tak jsem dostal možnost zbavit se N73 za velice dobrej peníz a za ten velice dobrej peníz si koupit zařízení s windows mobile, konkrétně 6.1 a můžu s čistým svědomím říct, že symbian může jít do pr…! A to nemám na mysli ty zas… certifikace.

Už první věc, že ROM, u N73 firmware, když se sekne komunikace při upgrade, tak s N73 a jemu podobných jdete do servisu, u tohoto ne. Zapnete bootloader a jede se dál. Toť první a hlavní věc. Nemusíte se nikoho v servisu doprošovat a vysvětlovat co jste dělal z mobilem.

Jak psal admin o něco výše programátoři tzv. pečou / vaří ROMky to bych nevěřil, ale je to tak. Měl jsem v HTC starou verzi, hledal jsem něco novějšího, zapl jsem google, za 5 minut jsem stáhl 2 origoš vydané výrobcem a asi 15 udělaných na míru, zaleží kdo co chce, od navigace až po sledovaní videa.

A tolik programů co je, ať free nebo placené, ale hlavně nepotřebujete za… certifikát jako u symbianu. Nahrajete aplikaci do mobilu a je to. Žádné hlášky typu certifikát je starý nebo cetifikát není ještě platný atd.

[size=150]Závěr je takovej, že už nikdy více SYMBIAN!!![/size]