forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Nazory a skusenosti s Nextion displejmi
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Elektronika s mikrokontroléry, procesory
 
Atlan
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.2.2009
Příspěvky: 965

PříspěvekZaslal: 24 červen 2019, 9:35    Předmět: Citovat

Nove video, nextion displej 7 palcovy, pristojovka na traktor

http://www.youtube.com/watch?v=iByMCxyVbMs
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Billy Bob Bean
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.9.2009
Příspěvky: 324
Bydliště: OLOMOUC - BRNO

PříspěvekZaslal: 24 červen 2019, 10:50    Předmět: Citovat

Atlane, luxxus jako prase. Blbý je, že to nebude na slunku pořádně vidět.
_________________
Stavím UPSky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Atlan
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.2.2009
Příspěvky: 965

PříspěvekZaslal: 26 prosinec 2019, 11:06    Předmět: Citovat

Objednal som ine lcd, 1000cd.tak dufam ze neodpalim dosku alebo driver pre led. Kedze origo je 250cd.A dufam ze bude vidno na slnku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Atlan
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.2.2009
Příspěvky: 965

PříspěvekZaslal: 03 leden 2020, 21:09    Předmět: Citovat

Tak displej z ciny dorazil, funguje. Ale svietivost taká ista ako z origo displejom. Bud musiet zmerat prud do podsvietwna a zistit kde je problem. Ci bude troska prestavit prud na vecsi alebo ma cinan okabatil.

Tak nejaky rozdiel nevidno, slnko v zime nesvieti... Tak som to aspon zobral na denne svetlo


Tak som to zmeral, led podsvietenie na povodnom displeji mam 8,6V. Na tom novom displeji mam 8,2V co je malo lebo v datasheete je uvedenych cca 10,5V

Nenasiel som datasheet od IL6HP, tak som porovnal s MP3202, zadasa ze to sedi, tak sa pokusim zvysit prud a tympadom jas.
Takze vymenim R10 paralelnu R16 (0.75R) za nejakych 0,27R



Nakoniec som tam dopajkoval 2x 1R vysledny odpor 0,3R
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Elektronika s mikrokontroléry, procesory Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Strana 3 z 3
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2020 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)