Vyber tlmivky 10uH pre odrusenie AD prevodnika

Budeš sa čudovať, ale študoval som katalógový list. A ja som vychádzal z tohto grafu (viď príloha). Neviem dohľadať ten, čo som si to tam aj vyznačoval, ale sa mi zdá, že, mi to vyšlo nad moju frekvenciu.
Druhá vec, skúšal som CPU testovať a znižoval som mu napájanie a ak si dobre pamätám, pod 3V ešte fungoval, ale už asi nešiel dobre displej.
A po tretie, asi si nepochopil správne schému zapojenia a funkciu programu. Tých 3,3V, je veľmi málo pravdepodobné, že sa k takémuto napätiu tie batérie dostanú. To je v podstate už brané v programe ako kritická úroveň napätia batérii a vtedy CPU zapne zdroj bez ohľadu na to, či je potrebné ho zapnúť kvôli rozsvieteniu LED pásu a začnú sa batérie dobíjať. Tie batérie sa dobíjajú každý deň minimálne raz (večer) a keď je ráno tma a použije sa LED pás aj ráno, tak 2x. Batérie sa dobíjajú do 4,2V, takže po odpojení zdroja tam môže byť okolo 4V. A nočný režim, poprípade zapojené mydlo určite tak veľmi nevybijú batérie, aby sa dostali pod takúto hodnotu. Nemám to nikde zaznamenané, ale myslim si, že pod 3,3V sa ešte nedostali.
ATMEGA_graf frekvencia a napájanie.jpg