XL6009 DC-DC step-up prevodník

Ale vôbec nie. Myslím, že súdnemu čitateľovi je príklad zrejmý.

Odstredením 12000 otáčok za minútu mi šaty v bubne s najväčšou pravdepodobnosťou úplne doničí a vlákno doláme. Preto som asi chel 12000 otáčok/min z nejakých iných len mne známych dôvodov.

Vymyslím Ti kopec iných obdobných príkladov, no nechcem tým vyčerpávať ani seba a ani čitateľov.
Pointa je v tom, že dodané výrobky sú v zmysle katalógového listu obvodu DC/DC meniča funkčné.

Ale v každom prípade píšeš.

" Jeho informacia ma zaviedla kupit prevodnik, ktory mi nevyhovuje a je mi zbytocny."

No tak keď sú Ti zbytočné, tak mu ich vráť a on Ti vráti peniaze. Na vrátenie tovaru a následne peňazí má zákazník právo 14 dní od kúpy výrobku bez potreby udania dôvodu. To je presne na obdobné prípady, keď až doma zistím, že mi je konkrétny výrobok na mrňu.

Úplne iný prípad by bol, keby boli zdroje od prirodzenia vadné. Ale tieto podľa všetkého vadné nie sú a možno ich niekedy budeš môcť k spokojnosti využiť. V tom je ten obrovský rozdiel. Nechcem však už moralizovať, to už nechám na úsudok každého jedného. V každom prípade si mal šťastie, že bol výrobca tak seriózny, respektíve neoplatilo sa mu s Tebou naťahovať pre tak mrňavý obolus.

Koľko mám v šuflíku vecí, ktoré sa mi kvôli poštovnému vrátiť neoplatilo, no ani vo sne by ma nenapadlo si pýtať peniaze za niečo, čo je funkčné (aj keď trochu inak ako som si v čase kúpy myslel) a možno to v budúcnosti využijem.

Ale hlavne napíš, ako dopadol ten test so zenerkou :slight_smile: