PIC 24FJ64GA002 problem a AD prevodnikom

No, pro mě zde bylo trochu překvapení už to, že má ADC nějaký buffery, ovšem když si člověk uvědomí že to dělá až 500 ksps tak to asi význam má. Jinak tak daleko (el. specs) jsem se v datasheetu ohledně ADC nedoscrolloval, to přiznávám, ale mrknu se, ať neumřu blbej. Hledal jsem jen v sekci s ADC, v el. spec. hledat časy převodů mě prostě nenapadlo. Dík za tip.

Že se ti líbí se nedivím, co jsem se tak díval tak jsou skutečně už promyšlenější, mě například asi přijde vhod integrovanej plnohodnotnej řadič přerušení (kterej microchipí osmibity nemají, a třeba i “obyčejná blbá” základní ATmega8 od bývalé konkurence ho má), tedy až se s tím vším pro začátek nějak popasuju.

Ano, napsal jsem blbě tu příponu, .inc je to v ASM, ale myslel jsem samozřejmě soubor s definicemi ohledně hardwaru (MCU) které se připojují při překladu, tedy zde .h soubory. Mám pocit že jsem kolem toho kdysi hledal a našel jsem jen nějaký kompilovaný, ale pro programátora jě někdy důležitý si to přečíst “na vlastní oko”, proto se na to ptám jestli náhodou nevíš (dřív než to nainstaluju, abych věděl jestli to mám vůbec instalovat, nebo jít rovnou na starší C30, o kterým ovšem vím že “lidsky čitelné” definice má).