PLC z PIC

Pokud ti nevadí že reaguješ na deset let staré vlákno, tak budiž. Programy tohoto typu skutečně nejsou kdovíjak složité, tedy pokud se bavíme pouze o řídící struktuře (jak přijdou na řadu displeje a různá menu a grafika pro ně, tak už je to poněkud jiná písnička). Jinak tedy IPC je něco jiného než PLC a slouží k trochu jiným účelům, takže s tím doporučením kamaráda ses do tématu netrefil.

Celkem pěkná konstrukce na téma PLC je zde, tedy pokud člověk ví co dělá a co je k takovému použití třeba (sice je také poněkud staršího data, ale někomu by se to i tak mohlo hodit): LDmicro

S těmi podmínkami nemáš tak úplně pravdu, platí to jen do jisté míry. Nepěkný příklad přímo zde z fóra - „řádí” tu nějaká headhunterka ze Siemensu (nick „Cabnikola”). Osloví, nabídne práci, člověk o tom začne přemýšlet (musí si u toho trošku uspořádat život, což samozřejmě chvíli trvá) a když už se člověk tedy konečně nějak podomlouvá s rodinou, rozhodne se a ozve se zpět - žádná odpověď, mrtvo (zprávu přitom přečetla, to zdejší systém indikuje). Velmi neslušné jednání, a když si k tomu vezmeme že navíc zastupuje velkou firmu s nějakým tím jménem… o to víc překvapivé jednání, ovšem doprošovat se nikoho nebudem. Někteří personalisté si evidentně pořád myslí že lidi jsou plebs, který musí skákat, jak oni pískají a jak si oni představují, aniž by je zajímaly okolnosti.

Takže tak, vybírat si člověk může, ale není ani trochu jisté, že ten výběr bude nakonec správný, a nezaručí to ani známé jméno velké firmy, jak vidno. Je to zkrátka vždy o lidech.