Jaký ARM na ADC a zpracování signálu

Ďakujem za trpezlivosť a prečítanie :slight_smile:

Myslím, že som na Tvoju otázku odpovedal hneď na začiatku, aspoň to vnímam ako odpoveď na ňu:

"Nikoho od ničoho neodradzujem :slight_smile: "

Je mi úplne jasné, že minimálne 2^255 ciest vedie k riešeniu. A nástroje ako JTAG, či rôzne debugery (aj 1 wire) sa hojne používajú bez pochyby preto, lebo sa osvedčujú.

To je v absolútnom poriadku a tak je to správne, tak to má byť a mám z toho radosť.

No jednoducho pri riešení mojich problémov pri programovaní som postupne nasadzoval väčší a väčší kaliber na riešenie, až kým som problém nevyriešil. K debugeru ako k nástroju bezpochyby skvelému u mňa jednoducho doteraz nikdy neprišlo. Skrátka, nepotreboval som ho.

Kým by som nad ním ako nad možným nástrojom na hľadanie problému začal uvažovať, niektorá iná mnou hojne používaná metóda zabrala skôr.

To je všetko. Nie je to ani dobré, ani zlé, ani konzervatívne a ani progresívne.

A či by som s debugerom odhalil chybu skôr ako s mojimi naučenými (schválne nepíšem konzervatívnymi, lebo len preto že metódy fungujú ešte nemusia byť hneď konzervatívne :slight_smile: ) metódami?

Ťažko povedať, koľko času by som potreboval venovať tej ktorej platforme aby som vedel debuger efektívne používať. Až po dôkladnom naučení práce s ním, by som (možno) vedel moje problémy riešiť. To do toho celého treba zarátať. No zatiaľ som nemusel prekročiť osobný “Rubikon”, aby som sa musel zaoberať niečím takým ako je debuger :slight_smile:

Avšak každému kto cíti, že by ho mal používať, fandím.