forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
DAEnetIP2 na TP-LINK TL-3420 s T-mobile
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla
 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 31 říjen 2016, 14:00    Předmět: Citovat

nejak nechapu jakou ma vyhodu nabidka za 49kc ... ?

jestly si dokazes tim modulem zjistit jakou mas verejnou ip a poslat si ji emailem ci sms (popripade pouzit PC s NOIP ) tak urcite DYNAMICKÁ VEŘEJNÁ IP ADRESA - 0 Kč

_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Mikop
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.2.2009
Příspěvky: 260

PříspěvekZaslal: 01 listopad 2016, 10:08    Předmět: Citovat

Ta statická privátní adresa za 49,- je tutově jen v rámci sítě poskytovatele. A to je nanic. Myslím, že Ti nezbyde nic jiného, než zakoupit tu statickou veřejnou adresu. A co zkusit poptat jiného poskytovatele? Za dotaz nic nedáš.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 01 listopad 2016, 18:21    Předmět: Citovat

zas tak cerne bych to nevidel, zavolej poskytovately a zeptej se ho jak moc casto se ty ip meni pokud budes mit tu "DYNAMICKÁ VEŘEJNÁ IP ADRESA - 0 Kč" popripade kdyz je to zadarmo tak at ti to aktivujou a vyskousej to ...
_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 01 listopad 2016, 18:34    Předmět: Citovat

tak aktualizovat ip k domene lze i bez pc, akorad nevim jestly to ten modem umi , koukni do nastaveni ...
http://www.noip.com/support/knowledgebase/how-to-configure-ddns-in-router/

pokud by to umel urcite to stoji za vyskouseni a bude to nejlevnejsi ..

_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 01 listopad 2016, 20:15    Předmět: Citovat

Ahoj.

Koukal jsem zatím jen do simulátoru pro můj router a zdá se, že to umí.
Jestli jsem to dobře pochopil tak se u nich zaregistruji a přihlašovací údaje zadám do routeru.
Jen nevím co bude "Domain Name"
Pak dám enable a login a hotovo?

Díky jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 01 listopad 2016, 20:52    Předmět: Citovat

"Domain Name" je nazev tvoji domeny jeko je treba seznam.cz , oni ti daji na vyber maj jich tam mraky, priklad "Jirkamm.NOIP.domena", to "Jirkamm" si zvolis sam zbytek si vyberes ze seznamu (pokud si zaplatis muzes si jich vybrat vic ), pak zadas misto url jen "Jirkamm.NOIP.domena" a pokud nastavis ten modem na NOIP dns a asi pak i nastavit presmerovani portu na ten modul tak by ses mel pripojit na modul zvenci i pri zmene verejny ip...
_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 01 listopad 2016, 22:39    Předmět: Citovat

Aha. Díky moc.
Hned zítra to vyzkouším.

Jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 03 listopad 2016, 0:10    Předmět: Citovat

Ahoj.
Tak jsem to zkoušel.
Zaregistroval jsem se a v routeru se mi podařilo navázat spojení s noip.
Na stránkách noip je průvodce nastavením routeru, a tam se mi nepodařilo najít otevřený port v routeru.
Něco dělám špatně ale zatím nevím co.

to Mikop: mrknul bys mi na to prosím? Až se Ti bude chtít.

Díky moc jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
MiloPS3
Profesionál
Profesionál


Založen: 24.12.2008
Příspěvky: 882
Bydliště: LAZNE KYNZVART

PříspěvekZaslal: 05 listopad 2016, 10:37    Předmět: Citovat

Na kterym portu je ten modul? Nekde to bude napsany i v manualu,p ak v modemu nekde v natu bude nastaveni virtualniho serveru, tam zadej ip modulu a prislusnej port,j este by bylo vhodny nastavit statickou ip pro ten modul,bud rucne v modulu jestly to jde nebo v modemu podle MAC aby se ip modulu kdyby nahodou nemenila

edit:nejde mi z nejakeho duvoru odpovedet z telefonu Confused , tak az tet z pc

_________________
PIC,ASM / C , Mplab + CCS C Compiler
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Mikop
Profesionál
Profesionál


Založen: 22.2.2009
Příspěvky: 260

PříspěvekZaslal: 07 listopad 2016, 16:21    Předmět: Citovat

Maš novou SZ. Zkusíme to zítra?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Jirkamm
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2011
Příspěvky: 43
Bydliště: Pardubice

PříspěvekZaslal: 07 listopad 2016, 16:44    Předmět: Citovat

Můžeme teď jestli se Ti chce.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Strana 3 z 3
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)