UDP komunikace na Zynq/Microblaze (lwip, Vivado, SDK)

Ten SoC má v sobě ARMa, do kterýho to cpeš, že? Když ti to na jednom ARMu chodilo, tak není důvod aby po přenesení na jiným ne, takže ho nejspíš někde blbě konfiguruješ (inicializuješ).

Co jsem se tak díval, tak asi to přetahuješ z ARMv7-M (Cortex M4) na ARMv7-A (Cortex A9). Určitě tam nějaký rozdíly budou, když pro to existujou i oddělený reference manuály (už jenom tím, že je to dvoujádro), takže si to budeš muset pořádně projít.

Jestli píšeš pro Microblaze tak potěš koště, s tím ti tady asi nikdo neporadí. Zynq-7000 SoC osobně neznám a vývojové prostředky od Xilinxu taky ne. Jen se mi trochu ježí srst když čtu “vygenerované drivery”…

Edit: Trochu mě to zaujalo tak jsem se malinko porozhlédl. Ty procesory spolu komunikují pomocí nějakých vlastních bridge-ů, tady je k tomu nějaká dokumentace. Nevím jak to přesně pracuje a ležet v tom fakt nebudu, ale nejsem si jistej, jestli s něčím podobným (přesměrování?) ten lwIP stack počítá, protože ten soft procesor asi nepoužívá žádný vlastní HW rozhraní, když žádný nemá, musí mu je “půjčit” ten ARM.