forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Jak správně udělat prokov v Eagle

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Ostatní
 
BorgMcz
Profesionál
Profesionál


Založen: 5.7.2010
Příspěvky: 101
Bydliště: Cheb

PříspěvekZaslal: 05 leden 2016, 8:20    Předmět: Jak správně udělat prokov v Eagle Citovat

Dobrý den,

mohl by mi někdo poradit, jak správně v návrhu DPS udělat prokov? Vždy když dám udělat desku, tak mam u prokovů (Via) vynechánu nepájivou masku (tak jako by šlo o pájecí plošku).

Já bych potřeboval, aby prokov byl normálně pokrytý maskou (barvou).
Může mi to někdo poradit správný postup.

Děkuji.

_________________
Stránky o elektro bastlení a digitální modelové železnici - http://www.dccmm.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
B0sc0
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.1.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Absurdistán nebo Banánová republika

PříspěvekZaslal: 07 leden 2016, 10:17    Předmět: Citovat

Nejlepší je si ten bod udělat v knihovně a tam u něj můžeš odškrtnozt STOP. Vložíš si ho do schématu a pak si to vhodně propojíš. Jinak nevím, nic jinýho mě nenapadá.
_________________
MPLAB + HI-TECH + PICKIT2
Zatím jenom amatér Smile a asi i navždy :-/
SMT technolog+vše okolo LED modulů
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 

 
Balů
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.10.2012
Příspěvky: 718

PříspěvekZaslal: 07 leden 2016, 10:52    Předmět: Citovat

Když udělám prokov, tak už něj masku nemám (tzn., že se zakryje lakem). Abych tam tu masku měl, musím na prokov kliknout a zapnout u něj MASK. Koukni se na prokovy a pokud u nich máš volbu MASK zaškrtnutou, tak jí vypni. Aby to takhle fungovalo, mám v Design Rules na záložce Masks v položce Limit nastaveno 100mil. Na této záložce se také píše :

"Stop masks are generated for smds, pads and those vias that have a drill diameter that exceeds Limit."

(Eagle 5.11)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
BorgMcz
Profesionál
Profesionál


Založen: 5.7.2010
Příspěvky: 101
Bydliště: Cheb

PříspěvekZaslal: 07 leden 2016, 19:36    Předmět: Citovat

Diky Balů, to DRC je přesně ono.
_________________
Stránky o elektro bastlení a digitální modelové železnici - http://www.dccmm.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
BorgMcz
Profesionál
Profesionál


Založen: 5.7.2010
Příspěvky: 101
Bydliště: Cheb

PříspěvekZaslal: 09 leden 2016, 19:33    Předmět: Citovat

Ted jsem přišel na to, že to pravě dělalo DRC které bylo dodané výrobcem PCB pro kontrolu. Jak jsem jej pustil, tak se mi ten prokov upravil.
_________________
Stránky o elektro bastlení a digitální modelové železnici - http://www.dccmm.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
 
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)