forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Nastavení simulátoru v MPLABX - Vyřešeno

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Microchip
 
Mistr X.
Nováček
Nováček


Založen: 25.1.2007
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 22 září 2015, 16:09    Předmět: Nastavení simulátoru v MPLABX - Vyřešeno Citovat

Zdravím všechny,

teď budu vypadat jako totální lama Very Happy , i když už v MPLAB X nějaký ten pátek pracuji.
Nainstaloval jsem si poslední verzi (3.10) a oproti mnou předtím používané verzi (1.20) se mi při spuštění simulace ve zdrojovém kodu nezvýrazňuje řádka, v jaké se program zrovna nachází, ani místo čísla řádku se neobjevuje taková ta zelená šipka. Simulace určitě běží, protože když koukám na registry v SFRs, tak se hodnoty mění podle toho, kde se program zrovna nachází. Předpokládám, že se to někde nastavuje, ale ani po dvou dnech hledání a zkoušení všeho možného jsem to nenašel. Nebo je v tom nějak jiný fígl? Ve všech předchozích verzích co jsem používal tohle fungovalo normálně.

Děkuji za rady.


Naposledy upravil Mistr X. dne 24 září 2015, 15:17, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Mistr X.
Nováček
Nováček


Založen: 25.1.2007
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 24 září 2015, 15:17    Předmět: Citovat

Nikdo neví?

Dobře, odpovím si sám:)
Nevím proč, ale šipka a zvýraznění se mi objevilo, když jsem projet uložil do defaultní složky tj. C:\Documents and Settings\...\MPLABXProjects.
Normálně si projekt MPLABu ukládám do složky, kde jsou ostatní soubory k návrhu (schéma, DPS, atd.) a nikdy s tím nebyl problém. Simulátor u verze 3.20 mi funguje korektně jen pokud je projekt MLABu v defaultní složce.
Nebo je jen možná náchylnější na delší cestu k projektu.

Tak že vyřešeno Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
report
Anonymní





PříspěvekZaslal: 26 září 2015, 11:41    Předmět: Citovat

Jestli jsi chybu reportoval Microchipu, pak je to skutečně (téměř) vyřešeno.
Návrat nahoru
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Microchip Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
 
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)