forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Začínáme s STM32 VL Discovery kitem36(webserver s ENC28j60)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> ARM
 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 27 leden 2015, 16:35    Předmět: Začínáme s STM32 VL Discovery kitem36(webserver s ENC28j60) Citovat

Zdravím
Na http://mcu.cz/comment-n2893.html jsem si stáhl projekt http://mcu.cz/images/newspost_images/28/93/vl_etherb.zip ale při překladu mi to vyhazuje 2 chyby viz příloha co s tím ? díky



webserver2.jpg
 Komentář:

Stáhnout
 Soubor:  webserver2.jpg
 Velikost:  210.45 kB
 Staženo:  195 krát


_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
kolemjdoucí
Anonymní





PříspěvekZaslal: 27 leden 2015, 21:50    Předmět: Citovat

Z toho obrázku není moc patrné k jakému souboru to hlášení patří, ale každopádně se podívej na ty řádky o kterých je hlášeno, pak bude jasnější čeho se to má týkat.
Návrat nahoru
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 28 leden 2015, 8:52    Předmět: Citovat

Tak ty řádky jsou tyto :
kód:
Description Resource Path Location Type
registers may not be the same -- `strexb r3,r2,[r3]' VL_ETHER37 line 772, external location: C:\Users\......\AppData\Local\Temp\ccWywDrK.s C/C++ Problem
registers may not be the same -- `strexh r3,r2,[r3]' VL_ETHER37 line 818, external location: C:\Users\.....\AppData\Local\Temp\ccWywDrK.s C/C++ Problem

ty soubory jsem hledal ale nenašel abych se podíval na ty řádky jinak jsem pro kontrolu stáhl s těch stránek druhý projekt abych věděl jestli ho přeložím ale bohužel to skončilo taky takto podobně.V těch článcích jsem se dočetl že komu si to taky hází podobné chyby http://mcu.cz/comment-n2074.html skoro jeden z posledních komentářů tak nevím čím to může být ? díky

_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
kolemjdoucí
Anonymní





PříspěvekZaslal: 28 leden 2015, 10:16    Předmět: Citovat

Typ procesoru je správně vybrán?
Návrat nahoru
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 28 leden 2015, 10:49    Předmět: Citovat

To jsem se taky dočetl v těch komentářích že měl jeden kolega takový problém a stačilo změnit typ procesoru bohužel nevím kde to zjistit nebo změnit ? .V tom kitu co mám tak mám natažen projekt který ukazuje na LCD "MCU.CZ" a po stisku user tlačítka "STISKNUTO TLAČÍTKO!!!!" a po jeho uvolnění "NAZDAR MCU.CZ"
ale to jsem ještě přeložil a natáhl do kitu na starém PC který měl WXP tam to šlo na PC na kterém to skouším tam mám WIN8.1 zkoušel jsem to Truestudio spustit jako správce ale nepomáhá nic díky

_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 28 leden 2015, 10:51    Předmět: Citovat

To jsem se taky dočetl v těch komentářích že měl jeden kolega takový problém a stačilo změnit typ procesoru bohužel nevím kde to zjistit nebo změnit ? .V tom kitu co mám tak mám natažen projekt který ukazuje na LCD "MCU.CZ" a po stisku user tlačítka "STISKNUTO TLAČÍTKO!!!!" a po jeho uvolnění "NAZDAR MCU.CZ"
ale to jsem ještě přeložil a natáhl do kitu na starém PC který měl WXP tam to šlo na PC na kterém to skouším tam mám WIN8.1 zkoušel jsem to Truestudio spustit jako správce ale nepomáhá nic díky

_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 10 únor 2015, 17:43    Předmět: Citovat

Hlásím úspěch funguje to https://www.youtube.com/watch?v=QEsXQFw-OZ0


webserver3.jpg
 Komentář:

Stáhnout
 Soubor:  webserver3.jpg
 Velikost:  99.73 kB
 Staženo:  164 krát


_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> ARM Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
 
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)