Doporučite osciloskop nebo log. analyzátor ?

A proč mi sem dáváš hodnocení prodejce ? Já netvrdím, že jsem jej koupil od něj, jen jsem ukázal, jaký analyzátor jsem pořídil. Mojí chybou bylo jenom to, že jsem měl napsat “takovýto analyzátor” a ne “tenhle analyzátor”. A kde jsem psal, že funguje jenom s PIC a AVR ? Analyzátor je 8-kanálový a software umí analyzovat několik přenosových protokolů. Který z osciloskopů to umí ?

V poslední větě píše, že chce Finanční náročnost chci udržet co nejníže.. S výše zmíněným logickým analyzátorem má to, co potřebuje a za pár korun. Pokud zjistí, že je to to, co by potřeboval a nebude mu stačit rychlost, může pak za mnohonásobně vyšší cenu pořídit rychlejší. Pro analogové signály potřebuje tak jako tak osciloskop. Ale píše “Výjmečně”. Tudíž primárně jsem radil, aby si pořídil log. analyzátor a pak teprve se začal rozhlížet po osciloskopu. On totiž, pokud to nevíš, osciloskop a logický analyzátor jsou dvě různé věci.

Popravdě řečeno, prošel jsem si Tvé příspěvky a kromě pár dotazů jsem našel jenom kritiku ve stylu “Já vím všechno nejlíp, já všechno znám.”. Nenašel jsem žádnou konkrétní radu nebo odpověď týkající se tématu u kterých Tvé příspěvky jsou.