Doporučite osciloskop nebo log. analyzátor ?

Balu, ale jak k te věci vypadá software? A proč to funguje jen pro AVR nebo PIC? S ničím jiným to nefunguje?
Konečně, mrkni na jeho hodnocení:
feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d … egative_30

To je úchvatné :slight_smile:

Radiusi, nesrovnávej eBay s novým přístrojem koupeným od výrobce a nesrovnávej odlišné věci. TDS2014B je OBSOLETE (zastaralý) 4-kanál digitální osciloskop, kdežto Pico2205 je mixed-storage osciloskop s 2 analogovými a 16 digitálními kanály, krom toho se zárukou 2 roků, upgradem software zdarma (stahuješ si ho z webu výrobce). Kdežto k TDS2014B co jsi vysoutěžil, nemáš ani záruku, ani upgrade.
ALE, logický analyzátor si na rozdíl od digitálního osciloskopu můžeš sám doma postavit, není to takový problém.

Rob.Brno, ano Hantek je celkem rozumná firma, akorát bez DPH ti ho pošlou možná a jen za předpokladu, že máš platné DIČo. Ale ani to není zárukou, není totiž povinnost prodávat bez DPH, když kupující z jiné země EU má DIČo.
Ono je to totiž problematické, DIČ se ověřuje přes VIAS, jenže úřady jednotlivých států dávají údaje do VIASu s obrovským zpožděním. Když ty teď jsi ve VIASu, tak to ještě neznamená, že pořád máš DIČ. Protože řada prodejců se už spálila tak na VIAS kašlou a všem účtují s DPH. kupující se pak musí doma přihlásit k odpočtu DPH zaplacené v jiném státě EU a tuto DPH si vynárokovat. Jde to i v Česku, ale finanční úřady to neradi dělají. Nj, kdo by rád vracel DPH, že?