První projekt v CooCox STM32VLDISKOVERY

Zdravím
Pokouším se seznámit s tímto vývojovým nástrojem CooCox podle mně má vysoký potencionál.Už jsem zprovoznil nebo připojil STM32VLDISKOVERY kit k PC na kterém jede WIN8.1 nahrání nebo debuging do kitu funguje co jsem se sám překvapil :laughing: . V příloze mám rozpracovaný projekt kde chci na ten kit připojit displej gme.cz/mc1602e-trv-p513-099 který mám doma a tudíž se naskytla tato možnost.Ale zarazil jsem se nevím jak dál ?kdyby jste někdo byl od té dobroty a pomohl mi předem dík.
alfa.rar (140 KB)

Vyzkoušej tenhle program, s ARM teprve začínám, ta to asi není nic moc.
LCD_HD44780_STM32F100RB.zip (207 KB)

Zdravím
Ten tvůj program vyhazuje při překladu chyby viz příloha, jinak ten displej máš připojen trochu z mého pohledu nešťastně na pinech u tlačítek portb.Já jsem před delším časem už s tým kitem a LCD hrál ještě na starém PC a v prostředí ATOLIC true studio lite a ten kit a LCD mám zapojen na nepájivém poli na portuc D7 - PC3,D6-PC2,D5-PC1,D4-PC0,RS-PC6 ,EN-PC7 no nic to se předělá už kvůli binárce kterou tam máš.Ale proč mě to vyhazuje ty Errory ?tak to bych se rád dozvěděl díky

Hm, tak to bohužel nevím co by mohlo způsobovat tuhle chybu. Já jsem to zkoušel s verzí 1.7.0(CooCox) a winXP.
Zkus v Wiev-> Configuration → Compile změnit nastavení Optimization, mě to při nastavení na cokoliv mimo -O0 generuje chybu.

Mám ještě modul s STM32F103RB a i na tomto mi ten prográmek funguje.

Připojení LCD na PB10-PB15 jsem použil vzhledem k tomu, že po zasunutí do nepáj.pole mi zůstali mimo toto pole. Tak jsem si udělal kablík na propojení s LCD. Takto můžu používat ostatní piny.