forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
AVR Studio - Nejnovější verze a link na stažení
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Programátory
 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 01 červenec 2014, 16:57    Předmět: Citovat

Tak jsem to upravil a výsledek přikládám v příloze,při stisknutí Build
napřed se objeví dialog rm.exe chyba aplikace když kliknu na OK tak se vypíše okno Build taky jsem umístil do přílohy dialog Project Options jak to mám nastaveno doufám že vám to pomůže při hledání chyby kterou dělám předem díky za pomoc



AVR-Studio 4.jpg
 Komentář:

Stáhnout
 Soubor:  AVR-Studio 4.jpg
 Velikost:  310.06 kB
 Staženo:  272 krát


_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
xpertvis
Profesionál
Profesionál


Založen: 3.12.2010
Příspěvky: 221

PříspěvekZaslal: 01 červenec 2014, 17:37    Předmět: Citovat

Tvoj problem ma isto jednoduche riesenie.
No na tvojom mieste by som odinstaloval Studio aj WinAVR, a znova ich nainstaloval podla defaultnych nastaveni, tj. winAVR na defaultne miesto a rovnako projektovy priecinok na defaultne miesto.
Ak bude vsetko fungovat, usetris si kopec casu. Ak nie tak sa nic nestane, lebo budes v rovnakom bode ako si aj teraz.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Balů
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.10.2012
Příspěvky: 720

PříspěvekZaslal: 01 červenec 2014, 19:39    Předmět: Citovat

Hele - zkusil jsem "odstranit" (změnil jsem mu příponu) z adresáře WinAVR\Utils soubor rm.exe a šlape to taky. Řekl bych, že se Ti rm.exe z WinAVR neshodne s Windows 8 ...

rm.exe zajišťuje smazání nějakých souborů před kompilací.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 06 červenec 2014, 18:55    Předmět: Citovat

Kde bych si mohl stáhnout AVR Toolchain? hledal jsem pomocí googla a nic jsem nenašel když mě nejde WINAVR tak bych zkusil AVR Toolchain třeba přes WIN8.1 to projde díky
_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
xpertvis
Profesionál
Profesionál


Založen: 3.12.2010
Příspěvky: 221

PříspěvekZaslal: 06 červenec 2014, 19:54    Předmět: Citovat

http://www.atmel.com/tools/ATMELAVRTOOLCHAINFORWINDOWS.aspx
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Longin
Profesionál
Profesionál


Založen: 6.12.2009
Příspěvky: 147
Bydliště: Brno, Pardubice

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 12:26    Předmět: Citovat

meloun mi přijde jako úplnej lenoch nebo jako člověk úplně mimo
_________________
"uč se vole, budeš inženýrem!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 13:01    Předmět: Citovat

Ten odkaz co je uveden výše o tom vím ale tam se musí člověk registrovat a to se mi nechce díky
_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
xpertvis
Profesionál
Profesionál


Založen: 3.12.2010
Příspěvky: 221

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 14:08    Předmět: Citovat

nuz ked sa ti nechce tak to sa tazko k niecomu dopracujes...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Longin
Profesionál
Profesionál


Založen: 6.12.2009
Příspěvky: 147
Bydliště: Brno, Pardubice

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 18:37    Předmět: Citovat

meloun napsal:
Ten odkaz co je uveden výše o tom vím ale tam se musí člověk registrovat a to se mi nechce díky


to je pro člověka zabývající se elektronikou těžké si založit fake účet a namlátit tam nějaký fake údaje?

_________________
"uč se vole, budeš inženýrem!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
DragonSoul
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2010
Příspěvky: 514
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 18:54    Předmět: Citovat

Ahoj meloun.
Uz asi 2 roky pouzivam Code::Block for arduino. Prakticky stahnes a nic neinstalujes, vse je pripravene. Pro nahravani do uP pouzivam jiz trochu vyhnily avrdude. Nejvetsi problem je nastaveni pojistek ale jde to ale dre to.
Muzes to zkusit stahnout a prelozit svuj program, melo by to jit i pro windows 8.1

_________________
Hodne se ucim (delam hodne chyb).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
DragonSoul
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2010
Příspěvky: 514
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 18:54    Předmět: Citovat

Ahoj meloun.
Uz asi 2 roky pouzivam Code::Block for arduino. Prakticky stahnes a nic neinstalujes, vse je pripravene. Pro nahravani do uP pouzivam jiz trochu vyhnily avrdude. Nejvetsi problem je nastaveni pojistek ale jde to ale dre to.
Muzes to zkusit stahnout a prelozit svuj program, melo by to jit i pro windows 8.1

_________________
Hodne se ucim (delam hodne chyb).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
DragonSoul
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2010
Příspěvky: 514
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 18:55    Předmět: Citovat

Ahoj meloun.
Uz asi 2 roky pouzivam Code::Block for arduino. Prakticky stahnes a nic neinstalujes, vse je pripravene. Pro nahravani do uP pouzivam jiz trochu vyhnily avrdude. Nejvetsi problem je nastaveni pojistek ale jde to ale dre to.
Muzes to zkusit stahnout a prelozit svuj program, melo by to jit i pro windows 8.1

_________________
Hodne se ucim (delam hodne chyb).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
DragonSoul
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2010
Příspěvky: 514
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 07 červenec 2014, 19:05    Předmět: Citovat

Omlouvam se za multi prispevek, odeslani zkoncilo po casovem limitu chybou ze byl prekrocen cas response na php.

Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 100
File : smtp.php

_________________
Hodne se ucim (delam hodne chyb).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 08 červenec 2014, 15:02    Předmět: Citovat

Vyřešeno instalace AVR studio 6.1 pomohla díky
_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
meloun
Profesionál
Profesionál


Založen: 28.5.2009
Příspěvky: 337
Bydliště: Poblíž Zlína

PříspěvekZaslal: 08 červenec 2014, 15:03    Předmět: Citovat

Vyřešeno instalace AVR studio 6.1 pomohla díky
_________________
Čím víc se učím tak tým víc si uvědomuji že nic nevím
****Předem se omlouvám kdybych někoho obtěžoval s mýma otázkami****
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Programátory Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Strana 3 z 3
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)