Překlad anglické literatury Microchip

Neurazil, v pohodě :slight_smile: ono to tak někdy skutečně je, někdy si tak dělám legraci i sám ze sebe, protože někdy mě ten přílišný detailismus brzdí. Jinak svatá pravda, HD44780 je všude a je to trochu škoda, co jsem si pohrál s LCD řadičem tak se mi to taky zalíbilo natolik, že s tím chystám další projekty.

Snahu zdokumentovat všechny moduly i vyšší řady PIC chválím, a dokonce mám návrh: Bylo by dobré časem pustit něco málo i na web (ale chápu, že překlady se musí první zaplatit, proto píšu “časem”), ale zároveň je jasné, že by bylo dobré kdyby to i něco přineslo. Co využít nějaký podobný projekt jako je Fandorama (v podstatě podpůrný web - alespoň zatím - pro web Robotika.cz) nebo nějakou podobnou myšlenku, aby si lidé, co mají zájem např. pouze o konkrétní části dokumentace, mohli tuto část zakoupit (nebo se třeba složit na zveřejnění - fantazii se meze nekladou, je jen na autorovi, jak případně stanoví podmínky, pokud to uzná za zajímavou myšlenku)?

A přidám ještě jednu inspiraci do budoucna - Microchip chystá nové PIC32, celkem nářezová záležitost - však mrkněte sami. PIC32MZEC family