forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Siemens SIMATIC 5 -přepnutí S7 software do grafického režimu

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla
 
Fredy00
Anonymní





PříspěvekZaslal: 01 listopad 2013, 21:03    Předmět: Siemens SIMATIC 5 -přepnutí S7 software do grafického režimu Citovat

Ahoj, potřebuji přepnout software pro Simatic 7 do grafického režimu, ale je problém, že kluk, co mi s tím pomáhal (v kontaktu už nejsme) mi ty vzory poslal na jinou verzi, a ten postup u mě nefunguje.

Jak udělat to, podle žlutého vzoru v pozadí, i u své verze?

http://nahraj.to/vRo

Arrow administrator: přesunuto z "Ostatní"

Arrow administrator: přejmenováno z "Simatic 5"

Arrow administrator: přiloženy externí soubory



simatic.JPG
 Komentář:

Stáhnout
 Soubor:  simatic.JPG
 Velikost:  204.39 kB
 Staženo:  371 krát

Návrat nahoru
 

 
DragonSoul
Profesionál
Profesionál


Založen: 4.3.2010
Příspěvky: 503
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: 03 listopad 2013, 11:18    Předmět: Citovat

Ahoj.
Jak jsem pochopil tak to momentalne mas po radcich a chces to prepnout do krabicek.
Pokud to ten tvuj kamarad psal po radcich tak to do krabicek prepnout nelze, protoze kdyz to programujes v krabickach a prepnes to do radku je tam pekny balast nop-u a navesti.
A ten balast v psani po radcich chybi tak ti to neprepne....
Pokud ten SW neni moc obsahly a obsahuje jednoduche prikazy, muzes to prepsat do krabicek rucne, nebo pokud tomu rozumis tak to psat primo v radcich.

_________________
Hodne se ucim (delam hodne chyb).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
marosh555
Profesionál
Profesionál


Založen: 23.3.2012
Příspěvky: 129

PříspěvekZaslal: 03 listopad 2013, 13:47    Předmět: Citovat

A ak to bolo pisane v krabickach a ono sa to preplo do riadkov tak skus vytvorit novy projekt a prekopiruj vsetky bloky zo stareho do noveho a skus ci sa to nezmeni. Mne sa tiez tak stalo ze som isiel xyz kilometrov na servis a ked som otvoril notebook tak som nemal krabicky ale riadky a povedal som si a kur*a Smile Napadlo ma vyskusat to co som pisal vyssie a ono to fungovalo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Jiné mikrokontroléry, procesory, hradla Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
 
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)