forum.mcontrollers.com - hlavní stránka forum.mcontrollers.com - fórum

 

.: fórum - hlavní stránka :.
Technology Stronghold by Rudolf Vesely
How to build Microsoft System Center hosted cloud series
FAQFAQ HledatHledat Seznam uživatelůSeznam uživatelů Uživatelské skupinyUživatelské skupiny RegistraceRegistrace
ProfilProfil StatistikaStatistika Soukromé zprávySoukromé zprávy PřihlášeníPřihlášení

 
Windows 8, 64bit, LPT na PCI kartě: nefunguje AVR ISP na LPT

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Programátory
 
w1k
Nováček
Nováček


Založen: 22.3.2013
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 22 březen 2013, 12:59    Předmět: Windows 8, 64bit, LPT na PCI kartě: nefunguje AVR ISP na LPT Citovat

Ahojte, chcem si fleshnut zariadenie SIO2SD na svojom atari..

robim to ako vzdy, cez tento kabel:
http://www.atari.turiecfoto.sk/albums/atari-rozne/IMG_0598.jpg

kedysi som mal na doske LPT port, slo to bez problemov..
kupil som vsak novu dosku a tam LPT nebolo, tak som dnes kupil 1-PORT PARALLEL PCI Card s LPTckom.. system ho vidi, je LPT1..

no ziadny programator nechce spolupracovat.. :/
co robim zle?

windows 8, 64bit

video:
https://www.youtube.com/watch?v=GjQHXXRH8oY

Arrow administrator: přejmenováno z "nefunguje AVR ISP na LPT"

Arrow administrator: přiloženy externí soubory



IMG_0598.jpg
 Komentář:
 Velikost:  58.8 kB
 Zobrazeno:  5333 krát

IMG_0598.jpg


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

 
Panda38
Profesionál
Profesionál


Založen: 18.9.2012
Příspěvky: 398
Bydliště: Praha, Most

PříspěvekZaslal: 22 březen 2013, 13:06    Předmět: Citovat

Nejedná se o DOSovské programátory? Musel by se instalovat driver, který zpřístupní LPT port i pro DOS, ale nevím jestli to bude fungovat s PCI adaptérem a ještě k tomu pod 64bit Windows. To už bych raději uvažoval o druhém PC, nějaká stará 486 z výprodeje za 50 Kč (nebo zdarma, válí se toho všude plno).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 

 
w1k
Nováček
Nováček


Založen: 22.3.2013
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: 22 březen 2013, 13:39    Předmět: Citovat

predtym som flashoval pod windows 7 64bit.. bez problemov.. len som mal este staru dosku..

este dodam, ze I/O su:
DC00-DC07
D880-D887

co je neajaka blbost.. a zmenit to nejde..
skusal som aj USB LPT, nic..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra mcontrollers.com -> Programátory Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
 
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
 



Num Lock Holder - app to hold Numlock
Copyright © 2017 Rudolf Veselý, mcontrollers.com.
Je zakázáno používat části tohoto webu bez souhlasu autora. || Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group - with RedSquare DoubleJ(Jan Jaap)