Připevnění posuvného spínače P-B144 ke krabičce (do panelu)

Preji hezky dnes.
Vyrabim bateriove zarizeni, ktere jsem chtel nejak zapinat vypinat. Koupil jsem tedy toto gme.cz/posuvne-spinace-do-panelu/p-b144-p631-083/, ale nevim, jakym zpusobem to mam pripevnit k plastove krabicce. Prumer diry je udajne 2mm, ale nevim zda pouzit vrutiky, nebo sroubky s matkou a hlavne kde je sehnat. Vetsina vrutu/sroubu ma udaje pouze o hlave vrutu/sroubu a delku zavitu ale sirku zavitu neuvadi. Opticky by to melo jit, ale radeji bych mel presnou informaci co mam shanet. Nebo to mam prilepit nejakym 2-slozkovym lepidlem?

:arrow_right: administrator: přejmenováno z "Pripevneni spinace ke krabicce"

V tomto typu přepínače jsou závity M2, tedy já je v těch mých mám. Kup si zápustné šroubky M2 vhodné délky.

Diky moc. Koupil jsem to a opravdu to sedi. Sehnat sroubky a matky M2 neni zadna sranda, v normalnim zelerazstvi meli od M3 tak jsem musel do Hornbachu, tam uz to meli.

Jeste bych poprosil radu ostatnich bastliru.
Prozatim do krabicek pouzivam tyto mikrospinace gme.cz/mikrospinace-do-dps/p-tactn68-f-p630-576/, protoze je jednoduche navrhnout DPS tak aby to vyslo z boku krabicky. Chtel bych ovsem obcas mit nejake mikrospinace ze zhora. Zde ovsem nemohu najit vhodne mikrospinace. Bud jsou moc dlouhe, aby se vesly do krabicky vcetne DPS, nebo nevim jak je pripevnit. Poradite co pouzivate vy? Dekuji mockrat

Protože z důvodu snažší výroby preferuji kulatá tlačítka, pilovat hranatá se mi opravdu nechce, zkus tohle:

ges.cz/cz/dt-6-6p-GES06503750.html
Jsou větší, ale hotová různých barev, jednodílná

nebo menší dvoudílná, ale 2 přepínací kontakty, jiné umístění kontaktů než řada BP
ges.cz/cz/p1-0-s-GES06500301.html
dokonce i s aretací
ges.cz/cz/p1-1-s-GES06500304.html
hmatníky
ges.cz/cz/rbf-p1-2-GES06500347.html

Kupoval jsem je před časem i v GME, ale nenašel jsem je tam ???

PS. Před časem mi nevyšla vzdálenost kvůli LCD displeji, tak jsem použil řadu BP s dlouhou tyčkou a tavným lepidlem tam ty hmatníky přilepil. Předpokládám, že se Ti nechce dělat sólo desku na tlačítka.

Tak zadne tlacitko me nezaujalo, nevim jak bych ho pripevnil ke krabicce, protoze tam prave hapruje ta vzdalenost DPS - horni strana krabicky. Malokdy to vyjde. Ovsem udelat si druhou DPS na ktere by byla mikrotlacitka a tu pripevnit k horni casti krabicky je skvely napad.