Uprava univerzalni krabicky pro projekt.

Tou metodou, aku popisal Atlan sa moc nemusis vzrusovat nad zubatostou diery v krabicke. Ta je prelepena prave tou prednou maskou. No a do masky vyrezer otvor napriklad orezavatkom podla pravitka rovno a pekne.

Mozes pouzit aj postup zalaminovania masky beznym par eurovym laminovacom. Na relativne male rozmery masky netreba ziadne super hyper laminovatko. Dobre je, ak je predna maska o 1-2mm na okrajoch mensia, aby si po zalaminovani a vystrihnuti potrebneho tvaru mal laminovaciu foliu zalepenu aj cez okraje.

Matna laminovacia folia vyzera krajsie ako ta bezna leskla, ale v pripade nudze aj ta pomoze. zalaminovanu prednu masku nalepis na skrinku obojstranne lepiacou foliou, ked nic ine, i paska na koberec bude dobra.

Vyrobok bude potom vyzerat celkom k svetu, aj keby bola diera na display vykusana zubami :slight_smile:

Na masku mozes pouzit bezny 80g papier. Na ten si masku vyltacis z tlaciarne. Na kreslenie pouzivam program OpenDraw z balika OpenOffice. Je dost jednoduchy ale zaroven poskytuje vsetko (vratane kotovania) co je bezne treba.

120g papier vyzera o nieco lepsie, lebo je o nieco hladsi. Papier obstrihas, vyrrezes obdlznikovy otvor a potom zalaminujes.

Ak nemas laminovacku, tak si kup samopeliaci papier a na nalep priehladnu foliu. Taketo riesenie ma ale oproti laminovaniu nevyhodu v tom, ze zvyrazni kazdu nerovnost pod povrchom. Laminovanie je dost tuhe (ale stalee pouzitelne pre tlacitka pod maskou), aby vseky mensie nerovnosti od srobikov, nedokonaleho vrtania a pilenia) schovalo.