Překlad anglické literatury Microchip

To Elc
Zdravím Tebe, ale i všechny, kdo mají rádi mikrokontroléry a nejen PIC. Nicméně pro PICaře, ale nejen pro ně mám dobrou zprávu. Dnes jsem dokončil kompletně publikaci, která se jmenuje Mikrokontroléry PIC a vestavěné systémy: PIC18 - použití assembleru a jazyka C.
Obecně se jedná o publikaci o 835 stranách s doplňujícím CD. Přiložil jsem stručný popis v pdf. Pokud to někomu nebude stačit, vytáhnu případně pár stran pro bližší přehled. Po dohodě s Adminem se věci objeví na stránkách.
Jinak info na micron135(zavináč)gmail.com. Pěkný den.

Zdravím všechny

Abych uspokojil dotazy k obsahu, vycucnul jsem nějaké stránky a dávám je do přílohy. Všimněte si prosím, že spousta příkladů v assembleru ve vyšších kapitolách, je ihned doplněna jejich verzí v C. Je to velmi vhodné pro programátory, kteří preferují assembler a zatím jen s “odporem” přičichli k jazyku C a utekli od něj. Já však doporučuji prostudovat obě varianty kódu, neboť spojením obou, to je jak assembleru i C dohromady to má tu pravou šťávu. Nehledě na to, jak zjistíte hlavně u výkonných 16ti a 32bitových procesorů, bez C se neobejdete, hlavně kvůli časové efektivitě výkonu programování (guru assembleru prominou, nemluvím o efektivitě kódu).
UkázkaStránek.pdf (1.93 MB)
Popis.pdf (103 KB)