Překlad anglické literatury Microchip

to alibaba:

Myslím, že napsat - nechápu, že nechápete by asi bylo klišé. Pokud máte možnost pracovat s originály, tak buďte rád a místo kritiky lidí, kteří neovládají anglický jazyk jako Vy, raději nabídněte své služby a pomozte jim. Všichni zřejmě nemají stejné možnosti jako Vy a dokázat něco v oboru mikrokontrolérů a všeobecně počítačů nemusí jen člověk s perfektní znalostí anglického jazyka.

Znám ze svého okolí mnoho lidí, kteří mluví skoro lépe než rodilý angličan a v tomto oboru jsou břídilové (mí přátelé a známí prominou, že :smiley: ). A mám kolegy, kteří znají pár výrazů, ale jsou špičkoví programátoři. Jsem přesvědčen, že v pouhé znalosti jazyka to vše asi není. Já bych si kritizovat netroufl a to už mi dávno není -náct a něco jsem už zažil.
Dávám Vám za pravdu, že nekupujete české knihy. V oboru mikrokontrolérů pro PIC18 a vyšší řady totiž v českém jazyce bohužel žádné nejsou. :confused:

Přispějte tedy a pomozte těm, kteří anglicky neumí jako Vy. Jistě Vám rádi poděkují. Od těch lidí to není určitě jen lenost, ale také nedostatek příležitostí a třeba i omezené finanční a časové zdroje k tomu, aby se mohli v jazyce vzdělávat.

Děkuji Vám za Váš podnětný příspěvek i když ho s Vámi zcela nesdílím.