Hľadám PIC väčší ako DIP40 + pripojiť LCD s dotykovým ovlád.

Rozhodol som sa pre mensi rekonstrukciu jedneho zariadenia a potrebova lby som poradit. Momentalne je tam klasicky displej 128*64 a pic 18f452 v DIP40.
Nejako mi to nevyhcadzalo s vyvodmi.

Tak ze by som potreboval poradit ca tam dat miesto toho. NEjake PIC puzdro nerozhoduje (staci aby to bolo pajkovatelne) ale viac I/O, min 32k flash (teoreticky 3,3V ak by nebola ina moznost ale musi to spolupracovat s 5V logikou najlepsie bez prevodnikou) musi to byt rychle aby stihlo vela veci obsluzit, mozno s RTC len neviem ako by som ta mriesil zalohu aby sa nestratil cas pri nahlom vypadku napajania …a nejaky novy displej silne by som uvazoval o niecom s dotykovym ovladanim … zasa nie velmi kompllikovany na ovladanie.

Ak ma niekto nieco oskusane sem stym… dakujem

:arrow_right: administrator: přesunuto z "Elektronika s mikrokontroléry, procesory"

:arrow_right: administrator: přejmenováno z "LCD a PIC k tomu"

Ahoj Atlan,

jak jistě víš, Microchip má na svých stránkách velmi pěkný Product Selector, takže stačí naklikat, a hned víš, na čem jsi. Nějaké zkušenosti druhých bych zrovna v této otázce nepovažoval za rozhodující, každý měl v daný okamžik výběru “toho svého” MCU jiné potřeby. Otázka tedy patrně nebude ani tak “jaký”, jako spíš “kde” (tedy kde ho pak sehnat). A to je otázka, kterou si po změně přístupu TME k zákazníkům v Česku kladu tak trochu i já (napadá mě snad jen Farnell).

Přeji šťastnou ruku při výběru :slight_smile:

Product Selector

Ahoj,
asi mně něco ušlo, ale jak změnil TME přístup k zákazníkům v Česku?
Co se změnilo?

Díky za odpověď
Henry