Problematický nákup v GM Electronic, arogance prodavače

Zajímavá debata :slight_smile:
Moje zkušenosti:
GMe Brno - hromada studentů co jsi dou pro pár drobností a když stojím vté frontě, tak se ani nedivím, že je prodávající nevrlý.
Většinou posílám přítelkyni s lístkem a vždy vše v naprostém pořádku. Prodávající ochotní pomoci.
GES Brno - prostě paráda, většinou ani noha, personál vstřícný a ochotný. Tady většinou pošlu mailem objednávku, do druhého dne příjde potvrzení, že zboží čeká na prodejně.

Když všichni bydlíte tak daleko to vám dělá problém zvednout tel. a zeptat se telefonicky jestli to mají zrovna na prodejně. Radši 2min telefonovat, než strávit dvě hodiny v autě.

Osobní poznatky:
Většinou co druhej zákazník tak to ňouma i když mu prodávající nabídne ekvivalent, tak si není jistej jestli si ho vezme nebo ne. Nejlepší sou tací co dělají svůj první AKO a zrovna nemají BC546, tak mu nabídne BC547 a on neví jestli to může použít, tak se zeptá prodávajícího a to jako by do něj bodl nožem.
Já bych byl taky po celým dnu takovýchto dotazů znechucenej a tady takovejm zákazníkům bych vždy nabídl nějakou publikaci ve které se naučí základy elektroniky a kdyby byl nepříjemný nějaký elektronický “Gurů” tak bych mu ju nabídl taky!

Závěr:
Se vůbec divím, že takovýto obchody mají kamenou prodejnu. Tržba nula-nula nic. Většina lidí je nespokojená, jak na straně prodejce, tak na straně kupujícího.