Problematický nákup v GM Electronic, arogance prodavače

bohužél musím souhlasit. Úroveň služeb jde dolu. Mě osobně se v poslední době stalo hned pár incidentů. První byl nákup procesorů od firmy TME, kde jsem si objednal 5procesorů atmega644P. Dodávkou přišel ovšem pouze jeden. Čož by bylo normální v případě, že na dodáku a v cenové kalkulaci nefigurovalo všech 5(209Kč/ks). Po celkem napínavých telefonátech a dokazování že opravdu nejsem zloděj co je chce obrat o pár chipů přišlo z reklamacního oddělení TME vyjádření, že došlo k pochybení ve skladu, že procesory nejsou a již nebudou. Peníze mi vydobropisovali. Ovšem co se nestalo za 14dni? Cink cink a on kurýr a vezl mi zbylé procesory. Bez jakéhokoli upozornění, ovšem tou dobou ja už měl procesory nakoupené z FKT.cz (za poloviční cenu). To si tak člověk říká: buď tam maji také brigádníka co na to peče, nebo takovej bordel že je až hamba.

No co je jisté že TME navždy přišlo o zákazníka. Pak si jeden řekne zaměstnávej brigádníky aby jsi ušetřil. Logicky brigádnikovy je naprosto šumák jestli přijdou o zákazníka. Ten má své jisté a jedinná modla je aby brigáda byla u konce a prachy na dlani.

Druhej incident je že v fkt už 2x zapoměli na mou objednávku, která nebyla při objednání na skladě. To ovšem řeším vždy telefonátem kde se s paní podíváme že zboží už je naskladněné a ta jej obratem pošle.

Edit: jinak teď jsem si připomenul mojí poslední objednávku v Kontaktu České Budějovice. Objednal jsem si procesor který jsem nutně potřeboval, mladík u kasy ho objednal s tím že cca za 3dny má přijít. Ja jsem si daný den přijel pro objednany procesor ovšem zjistil jsem že mladík spletl objednávku a místo poouzdra DIP40 objednal tu tuším TQFP verzi, tentokrát jiný prodavač se za mladíka omluvil se slovy "no on to asi zkurvil :smiling_imp: ) a nabídl mi vlastní procesor na druhý den. Tomu říkam gesto! Jediné smutné je že do prodejny to mám 60Km tam a 60Km zpět :unamused: